Ексклюзив

Обережно. Паралельний медіасвіт Донбасу

9 червня, 2014 понедiлок
09:02

Наші читачі ніколи не зустрінуться з цією реальністю. А між тим вона існує. Еспресо.TV хоче показати, якою бачать ситуацію на Сході місцеві жителі. Це своєрідний експеримент - ми подивимося на вибух в Луганській ОДА очима жителів міста через призму «альтернативних» ЗМІ, яким вони довіряють

***

Только что скинули вакуумную бомпу с украинского истребителя по ОГА. 100% карательная акция украинской армии. Кол-во жертв не известно, но они есть, скорые едут без остановки.

***

Только что появилась информация, что бомба была кассетная и она влетела в 4-й этаж.

***

Бомбардировка Луганска.

Сегодня около 15-00 в центре Луганска был нанесен авиаудар ВВС Украины, которые подчиняются Киевской хунте. Боевая машина произвела прицельный удар с использованием кассетных бобм, здание облгосадминистрации частично разрушено, основные разрушения на первом и третьем этаже. Есть погибшие и раненые, на месте работают медики и спасатели, число жертв уточняется. УБЕДИТЕЛЬНАЯ ПРОСЬБА К ЖИТЕЛЯМ ГОРОДА ПОКИНУТЬ РАЙОН ЗДАНИЯ ОБЛГОСАДМИНИСТРАЦИИ, так как в сквере напротив здания есть неразорвавшиеся после налета бомбы.ТАКЖЕ НАПОМИНАЕМ, В СЛУЧАЕ СИГНАЛОВ ВОЗДУШНОЙ ТРЕВОГИ: http://lugansk-online.info/news/spisok-predlagaemyh-mest-dlia-ukrytiia-naseleniia-g-luganska

На данный момент периметр ОГА и прилегающие районы оцеплены, есть информация, что авиация продолжает облет города.

В СВЯЗИ С ЭТИМ ОБРАЩАЕМСЯ КО ВСЕМ ЖИТЕЛЯМ ГОРОДА ЛУГАНСКА С ПРОСЬБОЙ ПОКИНУТЬ УЛИЦЫ И НАПРАВИТЬСЯ В БЕЗОПАСНЫЕ УКРЫТИЯ!!!

***

Украинские СМИ хотят запустить информацию для западных СМИ, ну и для Украины, что по зданию ОГА в Луганске стрелял не самолет, а ополченец. Им надо сохранить лицо, поэтому наспех эту чепуху и придумали, т.к. карательная акция «дурно пахнет». И дали наводку всем профтроллям раздувать эту утку.

Шизофрения украинской пропаганды зашкаливает. Теперь им мерещатся «самолеты-провокаторы»

Опровержение Укр СМИ

***

РЕПОСТ! Видео после атаки самолета по Луганской администрации.

***

Что на самом деле произошло в Луганской ОГА. Комментарии очевидцев

***

Так кто фашисты? Кто убивает гражданских людей?

***

Воронка от взрыва холодильника

***

Объявлено вознаграждение в 25 000 грн за сведения о пилоте, обстрелявшем Луганск 2 июня. Требуется: имя пилота, адрес проживания, имена его семьи и родственников, адреса их проживания. Сумма будет выплачена после проверки данных.

***

Земля пухом. Еще одна жертва бессмысленной и преступной войны, развязанной «за Украину». Стало известно, что 02.06.2014 при авиационном ударе по зданию Луганской областной государственной администрации погиб Саша Гизай - ветеран-афганец, организатор поисковых групп, немало сделавший для нахождения останков и захоронения солдат Великой Отечественной, бывший боец ДШМГ ПВ КГБ СССР, историк, в 90-х занимался проблемой луганских бомжей, спас десятки жизней.

***

Эксклюзив. Днём в центре Луганска в результате авианалёта украинского истребителя погибли мирные люди. На кадрах на этом видео можно увидеть в какую часть здания ОГА попал заряд, выпущенный из истребителя, почему вечером перекрыли центр города, фото и видео погибшего случайного прохожего, гору трупов отправляющуюся в городской морг (18+), бегущих людей и общую обстановку в центре трагедии.

***

Облик украинского патриота: Радость от смерти «самки колорада»

Посмотрите на эту умирающую девушку... Внимательно смотрите. Дождитесь, когда бедная девушка затихнет навсегда. А теперь посмотрите, как радуются её смерти и смерти других женщин в Луганске, патриоты «единой Украины». На этот раз они превзошли себя. Модераторы «свидомых» ресурсов быстро подчищают радости укропатриотов, чтобы они не портили картинку и не показывали, кто есть кто. Но я успел выхватить «свидомое» ликование первых минут. Смотрите. Запоминайте. Думайте. «На Украине фашизма нет»(с)

 

***

Женщина, которой оторвало ноги, находилась в сознании. В момент обстрела была на связи с дочерью по телефону. Умерла в машине скорой помощи. Кукурудза Инна Владимировна 18.07.66 - 02.06.2014.

***

А кто-то заметил закономерность?

2 мая - ОДЕССА, СТРАШНЫЙ КРОВАВЫЙ «ПИР» ФАШИСТОВ,
2 июня - Луганск, и снова мирные люди...И снова ужас циничного , наглого, переходящего все границы морали—УБИЙСТВА.

***

Доклад миссии ОБСЕ: здание администрации в Луганске было обстреляно ракетами с самолета. По данным пресс-службы провозглашенной Луганской народной республики, жертвами атаки стали восемь мирных жителей.

***

03.06.2014 Луганский реквием (расстрел ОГА)

***

В Луганске прощаются с погибшими на ОГА

*************

P.S

«Lifenewsзівський світ» почав міняти свідомість жителів Донбасу одразу ж після перемоги Януковича, коли місцеві ЗМІ вже навіть перестали вдавати видимість об’єктивності, а остаточно переміг після Майдану.

Жителі Південного Сходу спостерігали за зимовими подіями в Києві через призму «біло-блакитної» реальності. Майдан був ворогом Партії регіонів, а значить і ворогом Донбасу. Місцеві, російські і частково всеукраїнські ЗМІ, які контролювалися поплічниками Януковича, протягом тривалого часу втовкма́чували в підсвідомість, що до влади в Києві рвуться неофашисти.

Потім ЗМІ твердили, Київ захопили бандерівці, які хочуть поставити Донбас на коліна. Теж саме стверджували і поважні депутати та експерти, риторика яких раніше завжди відповідала проросійським поглядам і яким люди звикли довіряти. А вже на наступному етапі пропагандистській машині вдалося таки створити справжнього інформаційного монстра – кровожерливий «Правий сектор» - який хоче винищити всіх жителів Сходу, а також асоціювати його з державою Україна: українською армією, українськими ЗМІ, українською мовою і просто українцями. І навіть мобілізувати найбільш радикальну частину населення Донбасу на боротьбу з цим монстром.

На сьогодні в регіоні українські і російські ЗМІ висвітлюють події з абсолютно протилежних точок зору. Місцеві жителі вже не орієнтуються в тому, що відбувається, і шукають правди у «очевидців» подій.

А російські телеканали та чисельна інформаційна армія, яка має на озброєнні розвинуту мережу інформаційних сайтів, груп в соцмережах та штатних експертів, а також журналістів, що завжди вчасно опиняються на місці подій і розповідають про жахи бомбування від першої особи - в повній мірі відповідають цим вимогам. У тих людей, які вже довгий час створювали цю паралельну медіареальність, є вагома перевага – вони завжди розповідають про події першими, надають фото та відеодокази та коментарі очевидців, фомуючи будь-яку «правду». І таким чином ставлять офіційних осіб України в незручну виправдовувальну позу. І люди їм не вірять.

P.P.S

«З останнім словом, не слухаючи Санчо, який попереджав його, що не з велетнями їде він битися, а, поза всяким сумнівом, з вітряками, Дон Кіхот дав Росинанту шпори. Він був цілком певен, що це велети, а тому, не звертаючи уваги на крики зброєносця і не бачачи, що перед ним, хоч був зовсім близько від вітряків, голосно вигукнув: Стійте, полохливі й підлі тварюки! Адже на вас нападає лише один лицар!»…

Теги:
Читайте також:
Київ
+4°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.55
    Купівля 39.55
    Продаж 40.08
  • EUR
    Купівля 42.27
    Продаж 43.03
  • Актуальне
  • Важливе
2024, субота
20 квітня
00:01
Марта Костюк, теніс
Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла у півфінал турніру WTA у Німеччині
2024, п'ятниця
19 квітня
23:43
Путін і Лавров
"РФ завжди надає перевагу переговорам, а не бійкам та війнам": фейки і маніпуляції за 19 квітня
23:42
Вірменія
Вірменія та Азербайджан почали демілітацію кордону: Єреван віддав кілька сіл. Там почались протести
23:09
Семен Єрьомін
Сили оборони ліквідували російського воєнкора-пропагандиста Єрьоміна
23:08
Оновлено
обстріл, ППО
Росія атакує Сумщину ввечері 19 квітня
23:07
сша допомога Україні
У Білому домі заявили, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення конгресу
22:41
Начо, Реал, Ла Ліга
Капітан "Реала" прийняв доленосне рішення стосовно свого майбутнього
22:40
Поліція США - ілюстрація
У Нью-Йорку чоловік підпалив себе біля будівлі суду, де проходив розгляд справи Трампа
22:31
Оновлено
РФ атакувала Україну: у Дніпрі й області є загиблі та поранені, в тому числі діти
22:06
Оновлено
РФ атакувала ракетами порт "Південний" на Одещині: знищено продукцію для країн Азії та Африки
21:56
Ексклюзив
Віктор Шлінчак
"Ми вже почали чути про перемогу України", - голова правління Інституту світової політики Шлінчак про переломний етап війни
21:50
Аналітика
Сергій Згурець, Василь Зима, телеведучі
Намагання ворога просунутися на Донеччині та в Запорізькій області. Воєнні підсумки тижня
21:49
Сенат США
Частина сенаторів закликає республіканців у Палаті представників відхилити стратегію Джонсона щодо України
21:26
Протест в Тбілісі
У Тбілісі поновились акції протестів проти закону про "іноагентів"
21:25
Еммануель Макрон
Ресурси Європи обмежені: Макрон заявив про неможливість побудувати в Україні систему ППО, як в Ізраїлі
21:03
Заблоковано дві сотні YouTube-каналів ворога: у ЦПД розповіли про боротьбу з пропагандою РФ у мережі
20:59
Ексклюзив
військовий квиток, мобілізація
Питання демобілізації потрібно вирішити терміново, - військовослужбовець ЗСУ Фірсов
20:56
Михайло Федоров
Мінцифра відзвітувала про роботу над еАкцизом. Деталі
20:18
зниклі безвісти
Україна розслідує 3,8 тис. злочинів російських військових проти дітей, - Лубінець
20:04
Пресреліз
"Голка" та Еспресо розпочали партнерство заради боротьби з корупцією
20:04
OPINION
Тетяна Вергелес
Карл Маркс підтримав би російський Telegram
20:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 786-го дня війни: Повітряні сили вперше збили носій крилатих ракет Ту-22М3, німецький виробник дронів відкрив завод в Україні
19:57
Іран
Країни G7 застерегли Іран від відправки балістичних ракет Росії
19:44
Чорнобильська зона
"Україна йде до нового Чорнобиля": росіяни запустили нову ІПСО
19:42
на фото: ЗСУ
Росіяни за добу 7 разів безуспішно атакували Сили оборони поблизу Кринків на Херсонщині, - Генштаб
19:37
Нідерланди
Нідерланди оголосили про виділення €200 млн на ППО і снаряди для України
19:15
Джамал Мусіала, Баварія, Бундесліга
"Ман Сіті" вирішив підірвати трансферний ринок і купити одного з найдорожчих футболістів світу
19:10
США Україна
Палата представників США підтримала винесення на розгляд законопроєкту про допомогу Україні
18:56
Ексклюзив
F-16
Експерт з авіації Романенко розповів, які параметри мають бути у F-16 для ефективної боротьби з ворогом
18:49
Ентоні Блінкен
Блінкен назвав Китай найбільшим постачальником компонентів для ОПК Росії
18:47
Оновлено
На фото: система ППО
Країни НАТО та Великої сімки пообіцяли посилити українську ППО
18:47
Огляд
"Земля короля"
Увійти в "Наш живий світ": що подивитися на вихідних
18:41
Ексклюзив
Костянтин Жеваго
Хтось отримав хабаря, і ракету "Нептун" перестали ставити на КрАЗ: Жеваго про закупівлі Міноборони
18:37
Україна - НАТО
"Путіна треба спустити на землю, а наше небо зробити безпечним": Зеленський звернувся до учасників термінового засідання Ради Україна - НАТО
18:24
Мі-8 ВКС РФ
У Росії затримали школярів, яких підозрюють у підпалі гелікоптера Мі-8
18:11
Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн
У відповідь на підтримку України, - фон дер Ляєн заявила, що РФ провокує міграційну кризу у Фінляндії
18:10
Ален Делон
Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги перед Україною"
18:10
Оновлено
Прапор Словаччини
Словаки зібрали на снаряди для України майже €2 млн після відмови уряду підтримати ініціативу Чехії
18:02
OPINION
Віктор Круглов
Підручники — у сміття?
17:55
На фото: Мальме - місто-господар Євробачення-2024
Готуються до застосування дронів: на період Євробачення Швеція закриє повітряний простір над Мальме
Більше новин