10 серіалів 2017 року, які краще не пропустити

Дар'я Тарасова
12 березня, 2017 неділя
12:11

Гучні повернення та захопливі прем’єри. Найцікавіші серіали 2017 року, які вийдуть цієї весни

Щовесни разом із довгоочікуваним теплом з'являються нові сезони улюблених проектів та нові серіали. Еспресо.TV розповідає, чим порадують наступні три місяці.

"Творячи історію" / Making History

null

Старт: 5 березня

Новий комедійний серіал розповідає про трьох дивних друзів, які знайшли не менш дивний спосіб подорожувати у часі. Події розгортаються одночасно у двох століттях: у 1775 та 2016 роках. 

Два друга з сьогодення потрапляють у часи Американської революції. Один з них починає зустрічатися з донькою Пола Ревіра – одного з найславетніших героїв революції. Гумор серіалу будується на протиріччях, які виникають, коли події минувшини накладаються на сучасне світосприйняття та поп-культуру. 

 

"Кохання" / Love

null

Старт: 10 березня (2 сезон)

10 березня на Netflix стартує другий сезон комедійного серіалу про, як не дивно, кохання. Телепроект представляє собою практичний та, як висловлюються творці серіалу, "приземлений" погляд на стосунки між чоловіком і жінкою.

Головні герої – Міккі та Гас - настільки неідеальні, що, здавалося б, взагалі не мали б бути разом. Але дивацтво цього союзу і є найпривабливішим у серіалі. Чого вартий лише факт, що їхнього собаку зовуть Дідусь. Головні ролі виконали Джилліан Джейкобс та Пол Раст, який, до того ж, є ще й одним з творців телешоу. 

Імовірно, проект вважають успішним, адже на початку лютого вже був відзнятий 3 сезон, прем’єра якого запланована на 2018 рік.

 

"Метод проб і помилок" / Trial & Error

null

Старт: 14 березня

Чорна комедія від режисера Джефрі Бліца – це пародія на документальні фільми про злочинність. Молодий адвокат Джош Саймон (Нік Д'Агосто) розпочинає свою першу справу у маленькому містечку в Південній Кароліні. Його клієнт – професор поезії Ларрі Гендерсон, якого звинувачують у жорстокому вбивстві дружини.

14 березня на NBC розпочнеться перший сезон серіалу, у якому буде 13 епізодів. 

 

"Великий куш" / Snatch

null

Старт: 16 березня

Новий серіал британського режисера Алекса Де Ракоффа – це адаптація однойменного фільму Гая Річі. Але у телеверсії комедійної драми будуть нові пограбування і нові проблеми. 

Елбі разом зі своїми друзями Чарлі та Біллі - спритні шахраї. Хлопці випадково отримують можливість добре поживитися: вони знаходять вантажівку, доверху наповнену злитками золота. Але замість безтурботного життя на них очікують проблеми світу організованої злочинності. Тепер їм доведеться на ходу вчитися виживати, стикаючись з гангстерами та продажними копами.

 

"Втеча. Продовження" / Prison Break. Sequel

null

Старт: 4 квітня 

Повернення культового серіалу від Fox може стати справжньою подією цієї весни для фанатів "Втечі". Улюблені герої повертаються у 9-тисерійному сиквелі. Але не все так однозначно. Наразі шанувальники драматичного трилера поділилися на дві групи: тих, хто з нетерпінням чекає на продовження, та тих, для кого головний герой помер в останній серії оригінального телепроекту.

Серіал, створений Полом Шорінгом, тривав з 2005 до 2009 рік. Головний герой Майкл Скофілд, якого грає Вентворт Міллер, наділений надзвичайним інтелектом. Аби врятувати невинного старшого брата від страти у в’язниці, Майкл грабує банк та навмисно потрапляє за ґрати. 

Протягом чотирьох сезонів сюжетна лінія не дає розслабитись, серіал, дійсно, не відпускає. Не відпустив він, здається, і його творців. Попри те, що у головного героя неоперабельна пухлина мозку, яка і стала підставою для Майкла пожертвувати своїм життям наприкінці серіалу та померти, він таки виявиться живим у новому сезоні. 

Як це пояснять глядачам, поки не відомо. Але події 1 сезону (який фактично є п’ятим) розгортатимуться навколо нового плану втечі – з в’язниці діставатимуть самого Майкла.

 

"Син" / The Son

null

Старт: 8 квітня

Новий серіал від режисерів Кевіна Даулінга та Тома Гарпера, знятий за мотивами роману-бестселера Філіпа Мейєра, наче оповідає історію Америки через три покоління МакКалоу.

Навесні 1849-го індійці напали на родину в Техасі, вбивши мати та її доньку, а сина Ілая МакКалоу забрали з собою. Вирісши серед індійців, хоробрий та рішучий Ілай став одним з них, прийнявши їхні закони та принципи. 

1915-ий. Пітер МакКалоу – син Ілая – повна протилежність батька. Він не може прийняти цей жорстокий світ, але не діє, а більше роздумує. Середина 20-го століття. Джинні МакКалоу – керівник багатої нафтової імперії. Її світ – це світ холодного розрахунку, але вона, здається, теж не почувається добре в ньому. Усі три історії оповідаються паралельно, тому очікувати, що перший сезон розповідатиме лише про побут індійців не варто.

До речі, традиції і звичаї індійців не надто гуманні, тож і режисери, як і автор роману, особливо не берегтимуть психіку чуйних глядачів.

 

"Босх" / Bosch

null

Старт: 21 квітня (3 сезон)

Ще один серіал, в основу якого покладений не просто бестселер, а ціла серія популярних романів Майкла Коннеллі. Головним героєм його творів є детектив Гаррі Босх, який працює в Департаменті поліції Лос-Анджелеса. 

Майкл Коннеллі присвятив частину свого життя кримінальній журналістиці, тож сюжети його понад 20 романів важко звинуватити у неправдоподібності.

Головний герой, роль якого виконує Тітус Веллівер, розслідує справу всього свого життя – загадкове вбивство 13-річного хлопчика. 21 квітня вийде вже 3 сезон проекту, за основу якого взяті романи "Чорна луна" та "Темрява чорніша за ніч". А з жовтня минулого року триває робота над 4 сезоном. 


"Кремнієва долина" / Silicon Valley

null

Старт: 23 квітня (4 сезон)

Думати, що комедійний серіал "Кремнієва долина" буде зрозумілим лише ІТ-шникам, так само безглуздо, як і вважати, що "Доктор Хаус" – лише медикам. Телесеріал не перенасичений незрозумілими термінами, і хоч сюжет і зосереджуються на команді програмістів та їхньому старт-апі, він одразу зацікавить любителів комедій.

"Кремнієва долина" – це історія дивакуватих програмістів, які створили додаток, в основу якого покладений революційний алгоритм. Утім, бути винахідливим розробником та гарним підприємцем, як виявилося, зовсім не те ж саме.


"Геній" / Genius

null

Старт: 25 квітня

Головним героєм серіалу, зняти який взявся режисер "Ігор розуму" та "Коду да Вінчі" Рон Говард, став один з найвизначніших вчених 20-го століття, який здійснив революцію у фізиці, змінивши усі уявлення про Всесвіт.

"Геній" – це історія життя Альберта Ейнштейна, знята за книгою-бестселером Волтера Айзексона. У серіалі буде 10 епізодів, перший з яких стартує в США 25 квітня. Головну роль виконає австралійський актор Джеффрі Раш.

Серіал розповість про злети і падіння Ейнштейна: від невдалих пошуків роботи, провальної спроби отримати докторську ступінь до розробки теорії відносності.

 

"Картковий будинок" / House of Cards

null

Старт: 30 травня (5 сезон)

Якщо ви ще не стали палким фанатом цього проекту Netflix, у вас є ціла весна, щоб переглянути попередні 4 сезони. "Картковий будинок" у всій повноті фарб викриває язви політичного життя: зради, жорсткість, брехня та вбивства тут цілком прийнятні методи боротьби. Сюжетна лінія серіалу розгортається навколо американського політика Френка Андервуда, за роль якого Кевін Спейсі отримав "Золотий глобус".

Телесеріал від Netflix став адаптацією британського міні-серіалу, знятого за романом Майкла Добса. Режисером чотирьох попередніх сезонів був Боу Віллімон. Над новим працювали одразу два шоураннера - Мелісса Джеймс Гібсон та Френк Пульєзе. 

 

Теги:
Читайте також:
Київ
+7°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.38
    Купівля 39.38
    Продаж 39.89
  • EUR
    Купівля 42.09
    Продаж 42.85
  • Актуальне
  • Важливе
2024, четвер
18 квітня
15:30
війна з Росією нафта ППО безпілотник
Експорт російського дизельного палива впав на 25% після атак безпілотників на НПЗ, - Bloomberg
15:23
Прапор Словаччини
"Не можемо змиритися": словаки збирають гроші на снаряди для України, бо їхній уряд не підтримав ініціативу Чехії
15:21
В Укренерго розповіли, чи планують відключення електроенергії для побутових споживачів
15:14
Ексклюзив
ядерна зброя росії
Що більше Європа демонструє страх перед ядерною зброєю, то ближче РФ до її застосування, - військовий ЗСУ, експерт з нацбезпеки Варченко
15:10
вибух
На Чернігівщині росіяни атакували авто хлібокомбінату: у водія контузія
15:01
САУ "Богдана"
Зеленський: у квітні ОПК України вперше видасть одразу 10 САУ "Богдана", у травні буде ще більше
15:00
Пресреліз
Микола Тарасюк
Хороші оцінки в обмін на мерч: учитель інформатики з Житомира взяв головну відзнаку премії "Ранкові зори"
14:43
В Україні судитимуть співробітника ФСБ, який 86 діб катував жителя Харківщини
14:41
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 18 квітня: скільки коштують долар, євро та злотий
14:40
Помічника Шуфрича затримали за підозрою у фінансуванні росгвардії в Криму
Помічника Шуфрича затримали за підозрою у фінансуванні росгвардії в Криму
14:36
КАБ-500 — коректована авіаційна бомба калібром 500 кілограмів
Росіяни запустили КАБи по Харківщині та Донеччині
14:29
На фото: ETNODIM випустив вишиванку на честь польської Армії Крайової
ETNODIM втрапив у скандал, створивши у співпраці з ГУР вишиванку на честь польської Армії Крайової: коментар бренду
14:29
Придністров'я
Невизнане Придністров'я просить РФ посилити охорону Дубоссарської ГЕС через "напружену ситуацію в регіоні"
14:04
OPINION
Андрій Бондар
ЗСУ перевели нас остаточно в статус "своїх сучих дітей" для світу
13:55
суд
Загибель помічника Залужного Частякова: ДБР скерувало до суду справу офіцера, який подарував гранати
13:53
В'ячеслав Богуслаєв
ВАКС конфіскував активи експрезидента АТ "Мотор Січ" Богуслаєва, звинуваченого у сприянні РФ і тероризмі
13:52
Оновлено
Вибух
РФ ударила ракетами по Дніпру: є постраждалі, пошкоджено інфраструктуру
13:50
Свято останнього дзвоника
У школах Києва останній дзвоник продзвенить 31 травня
13:38
форма ЗСУ
Держоператор тилу почав закуповувати зимову форму для ЗСУ
13:17
Кирило Буданов
Буданов: у червні РФ почне наступ, щоб захопити більше територій Донеччини та Луганщини
13:06
Жозеп Боррель
"Не можемо покладатися лише на США": Боррель закликав країни ЄС передати Україні системи ППО з власних арсеналів
12:58
Оновлено
Вибух у Криму
Удар по військовому аеродрому в Джанкої: ГУР розповіло деталі
12:52
Чорноморський флот РФ
Британська розвідка проаналізувала активність Чорноморського флоту РФ після заміни командувача
12:47
Возив окупантів у Білгород і зброю з РФ: водієві школи з Харківщини оголосили підозру
12:45
На фото: Бріжит Макрон
Французька кінокомпанія Gaumont зніме серіал про Бріжит Макрон
12:40
Оновлено
Саломе Зурабішвілі
Президентка Грузії заявила, що ветуватиме закон про "іноагентів", схвалений парламентом
12:29
ракета "IRIS-T"
Виробник Iris-T заявив, що Україна найближчими тижнями отримає ще одну систему ППО
12:29
Ексклюзив
Ірина Федорів
Соратницю Табачника призначили на керівну посаду в митниці, - громадська активістка Федорів
12:18
фейк
Зеленський "зруйнував країну", а Путін "не планує захопити Європу": добірка фейків у світі за 18 квітня
12:14
Ігор Коломойський
Росіяни пустили з молотка недобудований пансіонат Коломойського в окупованій Алушті
12:11
Огляд
світ, міжнародний огляд
Чому Трамп "ненавидить" Україну та які плани у Джонсона щодо американської допомоги. Акценти світових ЗМІ 18 квітня
12:09
OPINION
Віктор Шлінчак
Законопроєкт про допомогу США: Джонсон ставить ультиматуми
12:00
Ексклюзив
Дмитро Капранов
У Києві прощаються з істориком, письменником і громадським діячем Дмитром Капрановим
11:55
літній дощ
Можливий мокрий сніг: Наталка Діденко розповіла, де 19 квітня ймовірні опади, а де - заморозки
11:45
Енергосистема, електроенергія, обстріли
Україна застосовує аварійну допомогу з трьох країн: ситуація в енергосистемі станом на 18 квітня
11:36
Бердянськ
В окупованому Бердянську прогримів вибух, - МВА
11:35
На фото: Квентін Тарантіно
Квентін Тарантіно передумав знімати "Кінокритика" та займеться іншим фільмом
11:28
Ексклюзив
окупанти
Два основні напрямки та два допоміжні: полковник ЗСУ Селезньов припустив, де ворог атакуватиме влітку
11:14
новини Львова
Видавав себе за монаха, освячував військову техніку росіян, здавав будинки односельців: на Київщині засудили 76-річного чоловіка
11:01
новини
Росіяни зранку вдарили по Селидовому: загинула жінка
Більше новин