12 найочікуваніших відеоігор, які перевершують уяву

Анастасія Пашинська
14 червня, 2017 середа
16:23

Assassin’s Creed, Star Wars Battlefront, Age of Empires: Розробники показали найочікуваніші ігри, які обов'язково порадують геймерів

Цього тижня в Лос-Анджелесі відбулася найочікуваніша конференція в ігровій індустрії - Е3 (Electronic Entertainment Expo) 2017. На ній такі компанії, як Microsoft, Electronic Arts, Bethesda, Devolver Digital, PC Gaming Show, Ubisoft, Sony і Nintendo показали свої новітні розробки: ігрову консоль та ігри.

На чому грати в цьому році:

Xbox One X

Вартість від $499 (13 000 грн)

Дата виходу: 7 листопада 2017 року

Після випуску невдалої конслоі Xbox One, продажі якої провалилися з самого початку, пройшло 4 роки. Компанія Microsoft вирішила спробувати ще раз і випустила нову консоль Xbox One X.

На відміну від попередньої моделі, в Xbox One X 12 гігабайтів оперативної пам'яті, об'єм вбудованої пам'яті - 1 терабайт (її можна збільшити зовнішнім накопичувачем). Також консоль отримала 8-ядерний процесор компанії AMD з тактовою частотою 2.3 гігагерца.

Щоб все це охолодити, в Xbox One X вбудували спеціальну охолоджувальну парову камеру. В консоль вбудований привід 4К-Bluray, тому ігри будуть особливо мальовничими. Незрозуміло, як все це вмістилося в Xbox One X, але Microsoft запевнили, що це найкомпактніша Xbox-консоль.

Консоль вийшла настільки "навороченою", що поки немає достатньо складних ігор, щоб повністю показати її можливості.

Також була презентована модель для розробників, у якій 24 гігабайти оперативної пам'яті і додатковий SSD-диск на 1 терабайт.

У що грати

Forza Motorsport 7

Дата виходу: 3 жовтня 2017 року

На чому грати: Windows 10, Xbox One X

Перша гра, яку представили Microsoft для своєї нової консолі - гоночний симулятор. Гра запускається у форматі 4К при швидкості 60 кадрів в секунду. Компанія навіть уклала контракт із німецькою автомобільною компанією Porshe, щоб використовувати їх останню модель у своєму симуляторі.

Тому в грі вперше з'явилася Porsche 911 GT2 RS, яку ще не встигли показати в жодному автомобільному шоу. Всього у грі близько 700 автомобілів і 30 трас до мінливих погодних умов.

Metro: Exodus

Коли вийде: 2018 рік

На чому грати: PC, PS4, Xbox One і Xbox One X

Це продовження серії сюжетних шутерів (стрілялок) від першої особи, заснованих на фантастичних романах Дмитра Глухівського "Метро 2033" і "Метро 2035". Гра розроблена українською компанією 4A Games.

Серія ігор розповідає про виживання людей у тунелях метрополітену після ядерної війни. У попередніх серіях гри потрібно було пересуватися по таємничих підземеллях московського метро.

Цього разу головний герой вийде на поверхню і вирушить у подорож по постапокаліптичній Росії в пошуках живих людей.

Assassin's Creed Origins

Дата виходу: 27 жовтня 2017 року

На чому грати: PC, PlayStation 4 і Xbox One X

Компанія Ubisoft представила десяту RPG-гру в серії Assassin's Creed. Сюжет зав'язаний на війні між тамплієрами і ассассинами. Головний герой - нащадок ассассинів. За допомогою спеціального пристрою головного героя занурюють у спогади своїх предків, щоб можна було знайти заховані артефакти.

У спогадах йому доводиться битися з ворогами, влаштовувати інтриги і, звичайно ж, вбивати. До цього дії гри вже проходили за часів Хрестових походів, Епохи відродження, Вікторіанської Англії і Царської Росії.

У Assassin's Creed Origins дія перенесеться в Єгипет, під час правління Клеопатри. Історія головного героя призведе в результаті до зародження братства ассассинів, звідси і назва гри - "origin", (англ. - походження).

Star Wars Battlefront II

Дата виходу: 17 листопада 2017 року

На чому грати: PlayStation 4, Xbox One і PC

Всі пам'ятають про "Зоряні війни"? Компанія EA Games випустила одиночну кампанію-шутер від EA Games. У ній гравцям потрібно грати за бійця імперського спецназу Іден Версіо.

Сюжет гри розгортається після знищення "Зірки Смерті 2" - епізоди з II по VI, якщо відслідковувати за хронологією світу Зоряних воєн. Крім того, гра підтримує багатокористувацький режим (до 40 осіб), в яких можна влаштовувати космічні битви.

Far Cry 5

Дата виходу: 27 лютого 2018 року

На чому грати: PlayStation 4, Xbox One і PC

Ще один шутер від першої особи компанії Ubisoft. У цій частині гри дія відбуватиметься у вигаданому американському містечку Хоуп, в якому орудують сектанти культу "Врата Едему".

Вони підпорядкували собі все містечко. Геймеру належить грати за помічника шерифа. Суть гри - протистояти секті і повернути спокій жителям міста.

South Park: Phone Destroyer

Дата виходу: в кінці 2017 року

На чому грати: iOS і Android

Ще одна гра від Ubisoft, цього разу для мобільного телефону. Це карткова гра, на подобі HearthStone: Heroes of Warcraft або Might & Magic: Duel of Champions, тільки тут головними героями є персонажі серіалу "South Park".

Гра підтримує як одиночний режим гри, так і багатокористувацький.

Spider Man

Дата виходу: 2018 рік

На чому грати: PlayStation 4

Супергеройський екшн про Людину-павука від компанії Insomniac. Тільки розробники наполягають, що гра не буде мати ніякого відношення до фільму «Людина-павук: Повернення додому», а виступає як самостійна сюжетна лінія.

Згідно з грою Пітер Паркер вже звикся зі своїми суперздатностями і став більш досвідченим під час порятунку світу. Крім цього, головний герой розробив собі купу всіляких корисних пристроїв, які можна використовувати в бою, і знає, що таке паркур.

Особливу увагу розробники приділили промальовуванню міста - тепер персонаж може "летіти" через весь Манхеттен, розкидаючи свою павутину, як ліани по хмарочосах.

Call of Duty: WWII

Коли вийде: 3 листопада 2017 року

На чому грати: PC, PlayStation 4 і Xbox One

Компанія Sledgehammer Games випустила свій черговий мілітарі-шутер. На цей раз гравці вирушать у часи Другої Світової війни. Серед місій: висадитися в Нормандії (місія "Нептун"), пройти половину Європи і повалити нацистський режим. Зброя, події і локації не видумані, а засновані на історичних фактах.

Розрахований на багатокористувацький режим "війна", де гравці виконують сюжетні завдання, залежно від обраної сторони.

God of War

Дата виходу: початок 2018 року

На чому грати: PlayStation 4

Продовження ігор серії God of War від компанії Sony розповість про постарілих героїв минулих частин Кратоса і його сина. У минулій серії гри Кратос мстився богам Олімпу.

У цій серії головний герой живе з сином на півночі і мстить вже скандинавським богам. Це пригодницька RPG від третьої особи. Розробники пообіцяли, що світ гри буде досить відкритим, але не повністю вільним - обмежений чітким лінійним сюжетом.

Destiny 2

Дата виходу 7 вересня 2017 року

На чому грати: PC, PS4, Xbox One

Продовження екшн-гри від компанії Bungie. І якщо попередня частина була розрахована тільки на консолі, то в цей раз розробники оптимізували і під настолькний комп'ютер. Але вона все також вимагає постійного підключення до інтернету, оскільки це командна гра (PvP).

Дія відбувається в XXVIII столітті, на Землі. За сюжетом гри людська цивілізація розквітала, досліджувала космос, поки не відбулася глобальна катастрофа. Катаклізм мало не знищив все людство, якби раптом не з'явилася дивна інопланетна сфера, яка захистила їх.

Під її куполом люди будують останнє місто. Але за його межами існують інші інопланетні істоти, які налаштовані проти людей.

Age of Empires Definitive Edition

Дата виходу: кінець 2017 року

На чому грати: PC, Xbox One


До 20-річного ювілею гри компанія Microsoft вирішила перевипустити першу версію стратегії в оновленому інтерфейсі. Тож геймери, які грали в неї в 1997 році, можуть понастольгувати.

Що змінилося? Тепер за допомогою нової консолі Xbox One гру можна запустити в розподільній якості 4К. У грі потрібно побудувати свою цивілізацію, починаючи з кам'яного віку і закінчуючи сучасністю. Також в неї можна грати не тільки проти комп'ютера, а і в розрахованому на багато користувачів режимі.

The Evil Within 2

Дата виходу: 13 жовтня 2017 року

На чому грати: PlayStation 4, Xbox One і PC

Компанія Bethesda Softworks анонсувала чергову версію гри в стилі survival horror (виживання в жаху). Гру розробляє Шінджі Мікамі, який працював над усіма частинами Resident Evil. Мікамі вважається засновником жанру survival horror.

У грі головному героєві доведеться постійно виживати: шукати зброю, боротися з монстрами. На цей раз головний герой Себастьян Кастелланос дізнається, що його дочка жива і знаходиться в корпорації «Мебіус». Мозок дівчинки використовується як ядро ​​в системі STEM. До цієї системи і змушений підключитися головний герой, щоб врятувати свою дочку. Світ навколо Кастелланоса - уява дівчинки.

Теги:
Читайте також:
Київ
+6°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.55
    Купівля 39.55
    Продаж 40.08
  • EUR
    Купівля 42.28
    Продаж 43.04
  • Актуальне
  • Важливе
2024, субота
20 квітня
11:02
Сергій Курченко
У США бізнесмена засудили на 6 років за порушення санкцій: він визнав, що торгував із українським олігархом Курченком
11:01
Вовчанськ обстріл
Росія зранку вдарила по багатоповерхівці у Вовчанську: є загиблий та постраждала
10:45
ППО
Під час повітряної тривоги у Херсоні пролунав потужний вибух
10:31
Одесит, дружина і син якого загинули через російський удар, зустрівся зі спікером Конгресу США
10:30
Казино
Зеленський увів у дію рішення РНБО щодо обмеження азартних ігор
10:23
Ексклюзив
Боєць ЗСУ Ієвлєв прокоментував заяви про контрнаступ у 2025 році
10:18
Оновлено
Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині: один правоохоронець загинув, другий поранений
10:17
Олаф Шольц
Близькі до РФ країни мають сумніви в доцільності війни в Україні, - Шольц
10:12
ДТП у Запоріжжі 20 квітня
У Запоріжжі вночі сталася ДТП: загинули 2 людей, є постраждалі
10:08
OPINION
Михайло Гончар
Найправильнішою політикою санкцій є нищення російських НПЗ
10:02
Олександр Сирський та Майкл Віггерс Хільдгаард
Сирський зустрівся в Києві з новопризначеним командувачем оборони Данії
09:54
Ексклюзив
керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк
Журналістам заборонено було знімати Херсон та область, - медійник Нікітенко про відсторонення Гуменюк
09:48
Херсонщина
РФ увечері 19 квітня обстріляла селище Антонівка на Херсонщині: загинула жінка
09:39
Оновлено
обстріл, ППО
Українська ППО знищила дві ракети Х-59/Х-69 та чотири розвідувальні БПЛА
09:32
окупанти Маріуполь
Партизани переслідують та ліквідовують військових 568-го зенітного ракетного полку РФ, який обстрілює житлові райони Харкова
09:30
Діти, евакуація
Через російську агресію в Україні загинули щонайменше 545 дітей, 1298 отримали поранення
09:14
фейк, розсилка
"У Слов'янську ліквідовано французьких найманців": черговий фейк РФ
09:06
Оновлено
збита ракета, Київ 9 травня
Вранці 20 квітня у Запоріжжі та Одесі пролунали вибухи
09:03
Огляд
Як вийти з бідності, почати заробляти гроші та процвітати - 5 книг про маленькі справи для великого успіху
08:34
Судан
У Судані близько 800 тис. людей перебувають у "надзвичайній і безпосередній небезпеці", - ООН
08:14
Державний секретар США Блінкен з прем'єром Ізраїлю Нетаньягу
Bloomberg: Ізраїль просить у США надати більше зброї
08:05
порт
У Фінляндії виявили компанію портового оператора, яка наполовину належить росіянам
08:03
OPINION
Тарас Загородній
Треба ставити США перед вибором
07:45
ЗРК Patriot
Німеччина розглядає можливість закупівлі чотирьох додаткових систем ППО Patriot вартістю $1,3 млрд, - Bloomberg
07:40
Ексклюзив
На фото: Мітинг родичів полонених і зниклих безвісти 13.04.24
Проходять пекло на землі: як в Україні родичі розшукують безвісти зниклих воїнів
07:29
Оновлено
ЗСУ
Росія за добу війни в Україні втратила 8 танків, 20 артсистем і 750 військових, - Генштаб
07:19
Оновлено
Росія пожежа безпілотник війна з Росією
Атака дронів на РФ: У трьох областях РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру
06:41
У Нідерландах спецслужба рекомендувала урядовим організаціям не користуватися Facebook
06:30
Зоран Міланович
У Хорватії суд заборонив президенту Мілановичу ставати прем’єр-міністром, якщо він переможе на виборах
06:19
На фото: система ППО
Здатність України збивати ворожі літаки в РФ не в змозі компенсувати критичний дефіцит української ППО, - ISW
05:34
Raiffeisen Bank
ЄЦБ вимагає у Raiffeisen Bank та UniCredit згорнути бізнес у Росії
05:06
Оновлено
Близький Схід Іран Ірак Сирія США
В Іраку прогримів потужний вибух на військовій базі: США та Ізраїль відкидають причетність
04:50
США ДНР кримінал окуповані території війна з Росією
У Донецьку військові РФ вбили американця, який воював за "ДНР" і займався пропагандою
04:22
Єнс Столтенберг
Україна має право збивати ворожі військові літаки у небі над РФ, – Столтенберг
03:54
Армія, Велика Британія
Міноборони Британії використало менше половини коштів фонду підтримки України, - Guardian
03:26
Німеччина туризм
На півдні Німеччини в Альпах відновили роботу гірськолижні курорти
02:20
КНДР повела випробування двох ракет, одна з них здатна нести ядерний заряд
01:52
Іран
Радар ППО: ABC News повідомили про ціль Ізраїлю під час удару по Ірану
00:56
Румунія, прапор Румунії
Росія обурилась забороною показу в кінотеатрах Румунії пропагандистських фільмів з РФ. Бухарест відповів
00:41
OPINION
Наталка Діденко
Скільки разів в Україну приходить весна?
Більше новин