2022-й. Яким буде рік Тигра в період ретроградної Венери

З наближенням Нового року усім цікаво, яким буде прийдешній рік. Спробуймо спрогнозувати

Що чекає у найближчому майбутньому? Чи завершиться пандемія? Чи припиниться в Україні війна? Чи зміниться навколишня ситуація на краще? Багато питань хвилює зараз нас -  українців. Усі вони на часі. Але варто пам’ятати, що життя – це ланцюг подій, що відбуваються навколо нього. Абсолютного спокою не існує. Це ще на початку ХХ століття сказав Енштейн, чим і спровокував з того часу перманентний неспокій у світі. 

2021 рік був різним. Найбільше він запам’ятається пандемією COVID 19, яка залишила глибокі борозни в сім’ях у багатьох людей. Ці борозни вже ніколи не вирівняються, але з часом обов’язково заростуть квітами. 

2022 рік за китайським календарем - рік Водяного Чорного Тигра. Вода – це і є джерело життя. Вона знаходиться в русі, може з легкістю змінюватися і пристосовуватися до обставин. В залежності від обставин вона може перетворитися на пар, лід, сніг. Вода наче дзеркало, в яке дивляться зорі. Вода вгамовує спрагу, лікує хворих та немічних. Вода наділена таїнством очищення душі від невидимої хворі. Втім, на противагу усьому вище написаному, саме вода може несподівано перетворюватися у  небачені шторми та цунамі. 

Для порівняння, але без жодних паралелей, пропоную згадати минулий рік Тигра. А саме 2010-ий, який був роком Золотого Тигра.

12 років тому, саме така тривалість усього циклу Китайського календаря, було багато подій, що увійшли в історію України та світу загалом. Тоді, планета прокинулася і відбулося багато вивержень вулканів та землетрусів.  Найяскравіші з них, це – виверження вулкана Ейяфьятлайокудль в Ісландії та у місті Порт-о-Пренс на Гаїті. Виверження були колосального характеру. По усій Європі навіть припинили повітряне сполучення в момент виверження ісландського вулкану.  


 

У 2010 році 14 лютого ( на день усіх закоханих) в Україні обрали нового президента. Ним став Віктор Янукович. Цей вибір не лише змінив хід історії, але й приніс крутий поворот у всіх стратегічних напрямках країни. 

Минулий рік Тигра запам’ятався ще й грандіозною подією для наших найближчих сусідів поляків. Катастрофою літака, де загинув польський президент Лех Качинський і з ним ще 95 людей.  

Того ж року Віктор Ющенко присвоїв провідникові ОУН Степанові Бандері звання Героя України. 

Яким буде прийдешній 2022 рік залежить в першу чергу від нас, а потім вже від обставин. То що ж говорять астрологи з цього приводу?

Рік, що наближається, почнеться в період ретроградної Венери, що залишить свій відбиток на подіях перших місяців року (принаймні в усіх недоліках можна буде звинуватити ретроградну Венеру). Для когось ці місяці можуть стати поверненням до колишнього. До попередніх партнерів, союзників і навіть до повернення зруйнованого раніше шлюбу. 2022-ий запам’ятається енергетичною співзвучністю східного та григоріанського календарів, а це, погодьтеся, вдалий симбіоз.

Тарологи цього разу вдалися до математики. Вони склали до купи усі цифри року і отримали сталу шестірку. В цьому немає нічого нового. Саме так працює така наука, як нумерологія. Оскільки “6” в тарологів  ототожнюється з планетою Венерою, (тією, що буде Ретроградною, пам’ятаєте?) у нас випадає найкращий аркан – Закохані. Цей тарологічний аркан символізує рік прийдешній, що гарантує море любові, тепла, добробуту, благополуччя та допомагає здолати складні випробування.

 Останнє дарує надію на несподіване завершення пандемії та зменшення стресу пов’язаного із нею. Варто нагадати, що Білл Гейтс нещодавно в одному із своїх інтерв’ю спрогнозував завершення пандемії в 2022 році.

Сумуючи, можна сказати, що усе зійшлося! Аркан Закоханих перекриє ненадійну Ретроградну Венеру і все у нас буде добре. Щасливого Нового року!