Мандри та Крихітка готові співати на Майдані, Вакарчук обмежився Твіттером

Яким чином вітчизняні зірки шоу-бізнесу ставляться до Євромайдану і чи планують найближчим часом підтримувати мітингувальників піснями, опитали журналісти Еспресо. TV

Святослав Вакарчук, лідер рок-гурту "Океан Ельзи", щодня буває на Майдані, стверджує його PR-менеджер Вікторія Хоменко. Крім того, свою активну громадську позицію музикант висловлює у Твіттер, де закликає всіх небайдужих долучитися до акцій.

“Віриш, що Україна це європейська держава - приходь на Євромайдан! Мотивація? Твоя віра-це і є твоя мотивація!”, - пише Вакарчук. Однак чи планує найближчим часом співак підтримувати мітингувальників зі сцени - не відомо.

Олександра Кольцова, солістка рок-гурту "Крихітка", зізналася Еспресо TV, що вчора з друзями була на Майдані і від побаченого в неї “залишилися неоднозначні враження”.

“Я не думаю, що після мого виступу доля цього Майдану може докорінно змінитися. Хоча, якщо така потреба буде, нічого не виключаю”, - зізналася Кольцова.

У той же час гурт “Мандри” долучився до мітингувальників не тільки в якості артистів, а й як активних громодян, які хочуть показати своє відношення до подій у країні.

«Позавчора ми вже виступали на Майдані. Ми готові знову співати, просто зараз багато бажаючих виступити. Ми заявили про себе, якщо організатори запросять нас ще, ми прийдемо знову. Ми підтримуємо євроінтеграцію і кожного дня виходим на Майдан, щоб висловити свою позицію», - розповіли музиканти.

Прес-секретар гурту “ТІК” Таміла Ташева розповіла Еспресо.TV, що Віктор Бронюк був першим, хто закликав вийти приєднатися громадян до Євромайдану у Вінниці. “Віктор був на Майдані у Вінниці ще ввечері у четвер. Він був першим, хто закликав вийти й приєднатися до Майдану. Зараз гурт “ТІК” у гастрольному турі, який був давно запланований, тому не може приєднатися до Майдану”, - поділилася Ташева. За її словами, у перший вечір мітингу, в четвер, 21 листопада, у Вінниці зібралося близько 100 чоловік, а у неділю вже біля 2 тис мітингувальників.