Блохін став жертвою "крота"?

Головний тренер "Динамо" міг повторити долю наставника "Баварії" Хосепа Гвардіоли, який шукає "крота" у своїй команді

Поразка від "Генка" у Лізі Європи стала черговим ударом по амбіціях Олега Блохіна. Головний тренер "Динамо" на післяматчевій прес-конференції казав: "Провокуєте Блохіна? Давайте провокувати. Хочете зняти? Напишіть! Ви ж бачите тільки погані моменти. Якщо вам не подобається Блохін, то напишіть. Я вже звик до цього, мене цим не здивувати".

Тренера можна зрозуміти, бо команда грає просто жахливо. Можливо, хтось з гравців "Динамо" прочитав новину про баварського "крота" і повторив його подвиги? Нагадаємо, раніше тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола зробив заяву, що в команді є "кріт", який передав ЗМІ тактичний план на гру проти "Борусії". 

Журналісти Еспресо.TV поговорили з людиною, яка працює у структурі київського клубу. За словами нашого джерела, в Україні "зливати" інформацію ніхто не буде, бо немає серйозних спортивних видань, які здатні на щось впливати. Головний тренер дає установку на матч за декілька годин до його початку. Гравці фізично не встигнуть передати інформацію навіть супернику. Звісно, бувають випадки, коли тренер проводить теорію за день до гри, але на установці все може змінитися. Якщо говорити про "Баварію", то гравці передали журналістам саме теорію.

Отже, можна зробити висновок, що у "динамівців" немає таких проблем, як у "Баварії". Проте, було б добре, якби Блохін шукав "крота", а команда демонструвала якісний футбол.