Модні тренди Євромайдану

Журналісти Еспресо.TV зібрали новітні тренди, які з'явилися разом із подіями на Майдані

Єромайдан вже став брендом. Революційні події надихнули заповзятливих людей на створення речей в євромайданівському стилі.

Наприклад, продавці одягу запустили лінію футболок і шаликів з символікою Євросоюзу, а у салонах краси пропонують манікюр у синьо-жовтих кольорах.

Журналісти Еспрессо.TV склали добірку найяскравіших трендів, пов'язаних з революційними подіями на Майдані:

- Останнім часом у моду увійшов манікюр у стилі  Євромайдана. Дівчатам розмальовують нігті у синьо-жовтих кольорах з зірочками Євросоюзу. За такі послуги  беруть від 150 грн.

- Бізнесмени компанії «Світ донатс», яка виготовляє та реалізує пундики та гарячу каву, також надихнулася подіями на Майдані. У кіосках мережі активно продають пончики у «стилі» Євро. Їх вартість складає 6,5 грн за одиницю.  Зверху "європончики" вкриті синьою глазур’ю та жовтими зірочками, а всередині начинені джемом зі смородини.  За словами продавців, сьогодні цей товар - хіт сезону і "євродонати"  розлітаються, як гарячі пиріжки.

 

 

- У столичних магазинах вже торгують шарфами, шапками, рукавичками та футболками з символікою Євросоюзу. Одяг з жовтими зірочками на синьому фоні  коштує від 60 грн до 200 грн.

 

 

Тренди Євромайдану надихнули опонентів, які вирішили дати відповідь. Одеські дівчата створили еротичний календар для лідерів опозиції, який називається «Євромайдан: ну і що, що не разом?». Для кожного місяця дівчата вигадали лозунг або звернення до когось з опозиціонерів. "Він насичений політико-еротичними одкровеннями і пристрасними зізнаннями на адресу Арсенія, Віталія, Олега, Юрія. Таким чином, прекрасні дівчата хочуть висловити свою громадянську позицію з приводу того, що відбувається в країні і підкреслити, що їх відсутність на майдані не означає, що вони в стороні", - зазначили творці календаря.