Майдан під зливою провокацій з Банкової

Увага! Янукович запустив новий виток брудних провокацій та інформаційної атаки на Майдан!

У провладних ЗМІ та соцмережах Банкова, ( за допомогою фейків та ПРоплачених тролів, а також відомих "аполітичних" журналістів) намагається "накручувати" істерію і паніку. Буцімто про "злиття Майдану", про те "шо всьо пропало", а також про те "шо нада брать Майдан в рукі грамадскасті" і т.д.

Це - чергова лажа Януковича!

Перше. Це фальшива і брудна технологія Банкової! Не спрацює. Вони постійно намагалися накручувати такі настрої, але їм нічого не вдасться.

Друге. Ну скільки ще потрібно пояснювати, що будь-хто хто сьогодні говорить про аполітичність Майдану - провокатор і зрадник! Той хто пробує "розкачати" Майдан з середини усілякими псевдо "громадськими сходками" - поплічники режиму. Що не ясно? Крапка.

Насправді, це здійснюється двома групами: АП і РНБО, Льовочкіним і Клюєвим. Вони майстри таких провокацій, варто згадати Податковий. А тут, не вдалося силою, пробують розшатати з середини, підкупом учасників, засилаючи провокаторів, псевдо активістів, псевдо "героїв" і т.д. Тим самим пробують посіяти паніку і смуту. Але нічого у них з того не вийде, можуть заспокоїтись. Провокаторів знаємо, фіксуємо і відправляємо.

Справжніх героїв Майдану також знаємо, тому "лівак" на затешеться.

Друзі, ми налаштувалися на довгу осаду! Новий рік і Різдво на Майдані, всі разом! Лідери опозиції, депутаи, громадські активісти, пересічні українці, музиканти і співаки, Український Народ! Так що нічого у цих покидьків не вийде! Майдан стояв і буде стояти! Чому?

А нам, дорогі друзі, якщо справді хочемо перемогти крмінальну межигірську хунту і хочемо бачити вільну Україну в Європі, повинні керуватися одним простим правилом: "Я - за опозиційних політиків! Я - за громадських активістів! Я - за Український Народ! Я - за Україну в ЄС! Я за усіх, хто хто в реаліях, спільно з нами бореться проти Януковича та його банди казнокрадів і брехунів! Я категорично проти "противсіхів, бо вони розколюють суспільство і працюють на Банкову!". От і все.

Зараз потрібно керуватися саме цими принципами, тоді переможемо! Наша сила в Єдності! Тримаймося! Зустрінемось на Майдані! Все буде добре! Слава Україні!