Де зимують українські спортсмени

Вітчизняні спортсмени не дуже люблять зустрічати зимові свята в Україні. Еспресо.TV розповідає, де відомі українські спортсмени проводять зимові канікули

Український нападник московського «Динамо» Андрій Воронін вирушив з родиною в Маямі, а півзахисник «Зеніта» Анатолій Тимощук відпочиває на Мальдівах.

Інший легіонер Артем Мілевський, який виступає за турецький «Газіантепспор», наразі перебуває у Туреччині. Форвард не знає, де він зустріне Новий рік, але він вже заманює до себе друзів апетитною їжею. Першим завітав Денис Адлейба.

   

А ось київські «динамівці» дуже люблять місто Дубай. Максим Коваль, Андрій Ярмоленко та Роман Безус навіть змогли там порибалити. На відпочинок Ярмоленко вирушив з дружиною та семимісячною дитиною. Також футболіст взяв батьків, які пильнуватимуть немовля.

Захисник Євген Хачеріді обрав Мальдіви. Він поїхав разом з подругою і добре себе почуває на розкішних пляжах.

Зірка «Дніпра» Євген Коноплянка вирушив на Кубу. Футболіст попрощався з користувачами Instagram до 2014 року.

Перша ракетка України Олександр Долгополов готується до нового сезону в Об'єднаних Арабських Еміратах. Тенісист готовий зробити собі новорічний подарунок - купити квартиру в місті Дубай.

Боксер Олександр Усик відпочиває з родиною вдома у Сімферополі. Там спортсмен зустріне і Новий рік. За його словами, він буде порушувати спортивний режим. 

Краща шаблістка світу Ольга Харлан катається на сноуборді в Києві. Новий рік зустріне в Карпатах, де обіцяє чудову вечірку

Збірна України з біатлону на свята відпочивати не буде. Спортсмени зараз тренуються в Італії. Новий рік вони зустрінуть у горах. Вже 1-го січня стартує п’ятий етап Кубка світу в німецькому Оберхофі.

Відомий боксер та політик Віталій Кличко наразі занурений у події Євромайдану. Кличко закликав людей святкувати Новий рік на Майдані разом з ним та іншими лідерами опозиції. Можливо, до нього приєднається і Володимир Кличко.