​За що розбили голову охоронцю Ахмєтова?

Наразі є дві версії того, хто та за що побив народного депутата Володимира Малишева – від влади та від опозиції

Партія Регіонів, до фракції якої відноситься Малишев, у побитті звинуватила народного депутата від «Батьківщини»  Юрія Вознюка.

"За даними очевидців, це був депутат від «Батьківщини» Юрій Вознюк, повинен відповісти за свої дії за законом. Подібні дії тягнуть за собою кримінальну відповідальність і зняття депутатської недоторканності", - йдеться у повідомленні партії.

Також регіонали стверджують, що народний депутат від «Свободи» Юрій Михальчишин прийшов до парламенту в бронежилеті.

В свою чергу представники «Батьківщини» заявили, що у бійці приймав участь нардеп Степан Кубів. Більше того він, як йдеться у повідомленні прес-служби партії, вступився за побиту колегу – нардепа Марію Іонову. Раніше Малишев вдарив її кулаком по голові.

"Ми висловлюємо своє обурення діями Малишева та фракції Партії регіонів, яка відчуває свою повну безкарність і не гребує будь-якими методами в боротьбі проти опонентів. Ми вимагаємо від Генерального прокурора порушити справу за фактом застосування фізичної сили проти Марії Іонової і притягнення Малишева до відповідальності. Звертаємося до всіх українських жінок з проханням приєднатися до нашої заяви і висловити наше спільне обурення і ганьбу Малишеву, фракції Партії регіонів, яка покриває злочини і правопорушення своїх колег", - заявили в "Батьківщині".

Нагадаємо, сьогодні під час голосування постраждала народний депутат від партії УДАР Марія Іонова та регіонал Володимир Малишев