Академія жлобства III. Лекція від "проффесора" Януковича: усі скарби Межигір'я

Відвідувачі вже не президентської резиденції "Межигір'я" та маєтку Віктора Пшонки були вражені інтер'єрами, у яких жили Віктор Янукович та екс-генпрокурор

Журналісти Еспресо.TV публікували помешкання українців з найбільш жлобським дизайном та автомобілі з найбільш жлобським тюнінгом

Однак, як виявляється, таке жлобство, яке було у помешканні Віктора Януковича та його команди, звичайним українцям навіть не снилося і їм є чому повчитися в "проффесора".

Журналісти Еспресо.TV пропонують своїм читачам курс лекцій "жлобізма" від колишніх високопосадовців та прибічників Януковича.

Звісно, один з найбільш вражаючих "експонатів" резиденції Януковича - величезна люстра, вартість якої оцінюють у вісім млн євро.

"Коли у шизіка на душі була пічалька, він залазив в середину і гойдався. Так мило і по-дитячому. А ви такі жорстокі", - жартують користувачі соцмереж.

Вони відмічають гнітючу атмосферу приміщень, у яких жив Янукович, а також несмак і надзвчайний пафос у оформленні кімнат.

"Оце меблі, я розумію, не то, що в Ермітажі", - коментують фотографію українські фейсбукери.

Не менш вражають інтер'єри санвузлів у "Межигір'ї". Основні "лейтмотиви" побуту екс-президента - фазани та золото - присутні навіть у душовій кабіні. Люди також звернули увагу на античну статую навпроти пісуару.

"Пісяєш і на Венеру дивишся. А кришку пісуару слуга притримує", - жартують у соцмережах.

На думку користувачів соцмереж, такі преддмети інтер'єру, як ліжко і ванна, не відповідають статурі Януковича. 

Вланий 3D кінотеатр.

Звісно, як же без винного погребу?

Також у помешканні "проффесора" були знайдені жіночі шуби. Згодом виявилося, що вони належали його громадянській дружині Любов Полєжай.

Дядя Вітя знав ціну хлібу.

Часом Янукович відпочивав у зимовому саду.

Як справжній "пацан" міг похизуватися колекцією авто, яхт.

Мав власний зоопарк і ферму.

Часом "проффесор" працював.

І навіть замолював гріхи.

Але ще більше вражає дизайн "хатинки" Віктора Пшонки, колишнього прокурора України.  "Нормальна циганська хата (не хочу образи ромал)", - жартують користувачі соцмереж. 

Виявляється, Пшонка був дуже набожною людиною. Кількість ікон в його помешканні зашкалює. 

Пшонка міг би бути римським імператором?

Також колишній прокурор, як і належить "полководцю", полюбляв зброю! І мав невеличку колекцію шабель.

Ще більшою розкішшю та несмаком вражає палац Юрія Іванющенко, народного депутата від Партії регіонів та "смотрящєго" Януковича.  

Фотографії з його помешкання  також розповсюджують у соціальних мережах.