Ярош дав сигнал росіянам відловлювати українців в Криму

Ярош як справжній "підпільник" повідомив уьому світу, що в Криму є "підпільна" організація "Правого сектору"

Не встигли усі оговтатися від "супероперації" ФСБ із затримання "українських терористів" в Росії, а лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош вже підкидує російським спецслужбам нову роботу. 

"У нас є така мережа і в Криму, але, як ви розумієте, за певних обставин вони знаходяться там на нелегальному положенні", - зазначив сьогодні лідер "Правого сектору". І це він заявляє в контексті того, що "Правий сектор" співпрацює з Національною гвардією. Чудово. Вчорашні 25 "українських терористів" за версією ФСБ співпрацювали з СБУ. 

Тобто вже завтра можна очікувати "сенсаційних викриттів" ФСБ в Криму. І нової пачки затриманих кримських "українських терористів". І що найсумніше серед них не буде ЖОДНОГО представника "Правого сектору", а лише прості лояльні Києву українці, які цю свою лояльність хоч трохи засвітили. Наприклад, віддали дитину до української гімназії. Можна не сумніватися, що у пошуках мережі "Правого сектору" в Криму, на "замовлення" Яроша, ФСБ цілком реально рознесе все що там є українського.

А не знайдуть "Правий сектор", то Ярош спокіно заявить, що його бійці більш підготовані і просто "супербонди". Не по зубах вони ФСБ. Приблизно таке пояснення можна було почути у відповідь на питання, чому серед загиблих на Майдані майже нема представників "Правого сектора". Мовляв, на відміну від "цивільних" майданівців вони були НАБАГАТО краще підготовані. От, мовляв, й не гинули.

Ну й останнє. В правильнику ОУН, в Декалозі українського націоналіста є пункти "Про справу говори не з тим ким можна, а з тим з ким треба". А тут на прес-конференції - у нас ПІДПІЛЬНА мережа.