Чому всі накидаються на Арсена Авакова

А тепер поясню, чому накидаються на Арсена Авакова. Тому що, колі між високопосадовцями було розділено зони відповідальності за порядок у містах Сходу, лише Аваков у Харкові дав ефективну відсіч сепаратистам

І це правда. Як правда і те, що попередити теперішній шабаш терористів на Сході мало СБУ. керувало сьогоднішньою операцією теж СБУ,а не МВС. Бо ,якби це було доручено МВС уже давно ефективні спецпідрозділи МВС з центру навели б лад. 

Так, при затримані загинув Сашко Білий. І це, очевидно прикро. Але не у цьому причина провокацій проти міністра, а у затримані Бакуліна, у кримінальних справах проти оточення Януковича, у ефективній боротьбі з сепаратистами. 

Так, міліція у нас жахлива, такою зроблена Януковичем. Хтось очікував реформ за місяць? А тепер поясніть, з якою метою активісти ,яких затримали біля Полтави готували у Харкові марш під назвою Коліївщина? Чому у Харкові? Щоб зчинити провокацію і випустити з СІЗО 60 заарештованих сепаратистів? Якби вони їхали у Донецьк чи Луганськ-я б це зрозумів. Але чому у Харків? Бо там міліція була ефективною і потрібно було другий привід створити для приїзду грушників з Донецька? Гидко, коли продається Україна.