Чому навчить Кисельов кримські ЗМІ

Головне завдання Кисельова підготувати зомбування кримчан у наступних напрямках – Крим в облозі, Росія робить для Криму все можливе, але найманці Заходу - «київська хунта» - заважають і все буде добре, тільки треба почекати

Сьогодні до Криму прибув гуру російської телевізійної пропаганди Дмитро Кисельов. Для того, щоб «підтягнути» кримські ЗМІ, які тривалий час потерпали від розгулу української демократії, до російських стандартів. Еспресо.TV вирішило уявити собі ці «російські стандарти» у кримському виконанні.

Крим в облозі. Усі труднощі, які переживають кримчани після воз’єднання з Росією, тимчасові і мають просте пояснення – Захід, який хоче знищити Росію, найняв «київську хунту» для того, щоб знищити Крим. Але Крим ніколи не здавався. Тяжко всій Росії і просто треба потерпіти, адже, Путін, який може перетворити США на радіоактивний попіл, зараз «працює». Як варіант, щоб забезпечити безпеку Криму там можна розмістити ядерні боєголовки і налякати «київську хунту».

Криму не так погано як Донбасу. На Донбасі «київська хунта» витворяє просто жахливі речі, так що кримчанам страшно пощастило, що їх без жодного пострілу включили до Росії. І вже за це кримчани повинні просто молитися на Путіна, який їх врятував. Хай поки, що кримчани живуть бідно, але немає громадянської війни як на Донбасі.

Курортний сезон в Криму зірвав Київ. Більшість українців просто мріють і далі відпочивати в Криму. Утім, «київська хунта» вирішила задушити Крим економічно, а відтак просто не пускає українців на півострів, не пропускає туди й росіян, а також білорусів. Замість цього Київ та підступна гей-Європа майже насильно відправляють українців мордуватися на загаджених пляжах різних «чорногорій».

Кримських татар найняв «Правий сектор». В Криму розвинена, масштабна і небезпечна мережа «Правого сектору», яка окопалася в районах татарських самозахватів. Татари – це п’ята колона в Криму, яка прислужує Заходу – члену НАТО Туреччині і тій же всюдисущій «київський хунті». Татари зазомбовані своїми лідерами – агентами «хунти» Джемілєвим та Чубаровим, а тому, хоча й заслуговують співчуття, але інтереси Росії вище. І якщо татарам не подобається в Росії, то – валіза, вокзал, Київ.