Як голосували кандидати в президенти, відомі політики та громадські діячі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Лідер партії «Батьківщина» , кандидат у президенти Юлія Тимошенко та її родина сьогодні вранці проголосували в Дніпропетровську на дільниці № 121166. За її словами, сьогодні вона «проголосувала за європейську Україну».

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк став в загальну чергу для голосування на виборах президента України. Відповідне фото з ​​ділянки було оприлюднено у «Твіттері». Разом з Яценюком на вибори прийшла його дружина Терезія.

Поки Яценюк стояв у черзі разом з іншими виборцями, він встиг з деякими з них поспілкуватися. Після голосування він заявив пресі, що переконаний , що в Україні буде легітимно обраний президент. При цьому Яценюк не став уточнювати, за кого з кандидатів проголосував.

Кандидат у президенти Петро Порошенко проголосував у Києві, у Будинку офіцерів. Голосовати він прийшов разом з дружиною і дітьми. На виборчій дільниці зібралося кілька сотень журналістів з усього світу, фактично заблокувавши голосування.

Кандидат у президенти України Сергій Тігіпко проголосував на одній з виборчих дільниць Києва. Він прийшов в елегантному костюмі і світлій сорочці, і явно політик перебував у гарному настрої.

Кандидат у мери Києва Віталій Кличко прийшов на виборчу дільницю з дружиною і молодшим братом Володимиром. «Сподіваємося, що сьогодні ми поставимо крапку у виборчій кампанії, і що сьогодні в першому турі вже буде ясно, хто в Україні легітимний президент. Від вертикалі влади, від легітимної влади сьогодні залежить стабілізація ситуації в країні. І сьогодні це архіважливо» , - сказав Кличко.

Кандидат у президенти України Олег Ляшко разом з дружиною Росітою проголосував на виборах у Києві. Політик був у чудовому настрої і багато посміхався. «Проголосував за звільнення України від окупантів, за остаточну перемогу Майдану, за радикальні зміни в нашій країні, за гідне життя для кожної української сім'ї».

Патріарх Філарет проголосував на виборах Президента на виборчій дільниці на вулиці Пушкінській в Києві. Під час голосування він закликав виборців зі східних областей прийти на вибори: «Голосувати на цих умовах на сході важко, і це будуть мужні люди, які прийдуть на вибори».

Кандидат у президенти України Дмитро Ярош теж проголосував на виборах

Кандидат в мери Києва і Одеси Дарт Вейдер проголосував на дільниці № 256, повідомили в ефірі телеканалу «112 Україна». Вейдер розповів журналісту, що за умови обрання його мером одного з міст, в кожному місті України незабаром з'явиться свій Дарт Вейдер.

Кандидат у мери Одеси Едуард Гурвіц проголосував сьогодні в Одеському морехідному училищі рибної промисловості. Підтримати його на голосуванні прийшла дружина. Кандидат також закликав одеситів йти на вибори: «У країні - важка і трагічна ситуація. Звичайно, сьогодні вибори дуже важливі. Треба обрати легітимного президента, який повинен зробити все, щоб в країні запанував мир і спокій».

Кандидат у президенти Олег Тягнибок прийшов на виборчу дільницю разом із дружиною та донькою. Годину простояв в черзі.

Довго чекав своєї черги на виборчій дільниці і кандидат в президенти Гриценко

Леся Оробець на виборчій дільниці влаштувала подвійне селфі.