ТОП-5 скандальних витівок українського журналіста, які шокували зірок шоу-бізу, кіно та моди

Журналісти Еспресо.TV склали список найбільш епатажних витівок Віталія Седюка, колишнього журналіста і відомого провокатора

Днями, від Седюка дісталося голлівудському актору Бреду Пітту.

Чолов’яга, який намагається прославитися сумнівними витівками, напав на зірку під час прем'єри фільму "Малефісент". Інцидент стався на червоній доріжці біля кінотеатру "El Capitan".  

Седюк прорвався через загородження і кинувся з кулаками на Пітта. Після чого українця повалили чисельні охоронці зірки.

Бред стояв осторонь, поки його бодігарди заспокоювали Віталія. Актор виглядав приголомшеним.

Нагадаємо, що це не перша провокативна витівка Седюка, який раніше був журналістом телеканалу "1+1", а зараз є безробітним:
 
- Нещодавно чоловік влаштував свій піар на Каннському кінофестивалі - намагався залізти під спідницю до актриси Америки Феррери.

Так, під час прем'єри мультиплікаційного фільму "Як приручити дракона-2" Седюк вибіг на червону доріжку, на якій стояла актриса.

Журналіст ліг на килим і просунув голову під поділ сукні Феррери.

Віталія одразу ж затримали співробітники служби безпеки. Провокація журналіста дещо засмутила актрису, хоча вона й намагалася виглядати спокійною.

- Скандальну витівку утнув Седюк і в Нью-Йорку у лютому цього року.
 
Тоді він у короні, стрінгах та плащі видерся на подіум під час одного з показів Нью-Йоркського тижня моди.

Коли Седюк вискочив на подіум, за ним погнався охоронець. Але Віталік почав тікати. Врешті-решт хлопця упіймали та потягли за лаштунки.

Також Седюк здобув свої п'ять хвилин слави завдяки колінопреклонству перед голлівудськими акторами.

Нагадаємо, що колишній український журналіст падав на коліна перед акторами  Бредлі Купером та Леонардо ДіКапріо.

Кожного разу ця витівка викликала щире здивування акторів, але ніяких проблем у Седюка після них не було.

Але скандальний піар з актором Вілом Смітом так просто не зійшов з рук Седюку.

Так, під час прем’єри "Люди в чорному-3" у Москві журналіст поцілував Сміта, а тому це не сподобалося.

Актор злегка вдарив нахабу по обличчю.

Після неприємного інциденту Сміта без зволікання завели до кінотеатру, щоб уникнути продовження конфлікту.

- Позбиткувалася з витівки Седюка і поп-королева Мадона.

Так, під час прес-конференції співачки на Венеційському кінофестивалі колишній журналіст вручив співачці квітку, а та сховала її під стіл, прошипівши, що ненавидить гортензії.

Після цього інциденту Седюк записав відео-звернення, в якому пробачив Мадонну за презирливе ставлення до гортензії, яку він їй подарував.

"Я поважаю вас як чудову артистку, співачку, режисерку, жінку, яка завоювала серця мільйонів. Саме тому я вас пробачаю і хочу попросити усіх, хто пише негатив про вас, зробити те саме", - сказав великодушний Віталій.

Мадонна теж не залишилася осторонь конфлікту і записала відео у відповідь. Втім, слова співачки виявилися трохи приголомшливими.

"Ти навіть не уявляєш, скільки ночей я не спала, переживала, що образила тебе. Не можу підібрати слів, аби висловити свої почуття. Важко уявити, що спричинила біль своїм вчинком. Боюся, моє серце не витримає, мені потрібно знати, що пробачиш мені колись ти", - йдеться у відеозверненні Мадонни.

"Якби я могла, то забрала б свої слова назад. Але не можу. Тож із чим я залишилася? А з тим, що й досі ненавиджу гортензії і завжди ненавидітиму. Це вільна країна і йдіть знаєте куди?! Мені троянди подобаються!" - резюмувала зірка.