ТОП-5 найяксравіших спортивних укусів

Звичку кусатися мають не лише футболісти в особі уругвайця Луїса Суареса, а й представники інших видів спорту - боксери, дзюдоїсти, хокеїсти і борці

Еспресо.TV пропонує добірку найяскравіших укусів у світі спорту.

1) Великим чемпіоном не лише з боксу, а й з кусання суперника, безсумнівно, є Майк Тайсон. Він не тільки залишав шрами на тілі опонента - він відкушував частини тіла. Так, у липні 1997 року відбувся матч-реванш між Тайсоном і Евандером Холіфілдом. В кінці 3-го раунду під час клінчу Тайсон не стримався і гризонув супеника за вухо.

2) Не пасуть задніх у цьому рейтингу й українці. Представниця вільної боротьби Юлія Благиня (вагова категорія до 48 кг) у фінальній сутичці чемпіонату Європи-2011 не втрималася - і вчепилася румунці Естері Добре в руку. (Цей момент на відео - 1.32)

3) Грузинський дзюдоїст Варлам Ліпартеліані (90 кг) проявив креативність і не знітився перед можливістю гризнути росіянина Кирила Денисова у фіналі командного турніру чемпіонату світу-2013, що відбувався у Ріо-де-Жанейро, - за ногу! (3.15) 

4) Мабуть, бразильська земля так - по-канібальськи - впливає на спорстменів, і тому вони кидаються один на одного з бажанням укусити. Найсвіжіший "гризун" у світі спорту - форвард футбольної збірної Уругваю Луїс Суарес, який учора покусав італійського гравця Джорджо К'єлліні. Щоправда, Суарес - кусючка зі стажем.

5) Інколи вкусити суперника є єдиною можливістю для порятунку. Саме так і сталося під час хокейного матчу. Білоруський хокеїст "Торонто" Михайло Грабовський переконував, що змушений був покусати свого суперника з клубу "Монреаль Канадієнс" Макса Парчетті, намагаючись вирватися з місива. НХЛ вирішила ніяк не карати хокеїста, який оперативно вибачився перед суперником.

Усе відео: Youtube