Голуб узнав, що Симоненко гомосексуаліст?

Комуніст Голуб узнав про Симоненка щось таке, чого він не може сказати вголос

«Це непросте рішення, адже півжиття віддано партії. Але сталося так, що декілька днів тому у мене відбулася зустріч, внаслідок якої я дізнався шокуючу для мене інформацію, яку я, навіть перебуваючи у керівництві партії, не знав. Я не можу вам її розшифрувати, адже у партії залишається ще багато порядних та чесних людей, на яких це може відбитися. Але вона справді була шокуючою, а тому іншого вибору не було», — зізнався нардеп.

Отже, що такого міг узнати Голуб, щоб втекти з партії? Перше, що спадає на думку, так це те, що Симоненко гейропеєць, не зважаючи на те, що він недавно одружився. Не даремно ж в кулуарах парламенту давно говорять про голубу фракцію в стані червоних.

Існує ще одна версія – Голуб довідався, що Симоненко підтримував сепаратистів. А крім Симоненка іще купа комуністів.

Згідно з третьою версією причин панічного страху Голуба – він узнав, що КПУ отримувало гроші від росіян на свій розвиток.

І нарешті четверта версія – Голуб узнав, що Симоненко ніби то брав відкати за правильні голосування, і не ділився ні з ким.

Всі ці страшні гріхи навряд чи могли налякати такого чесного і принципового політика, як Голуб. Тому, його заява про те, що «Симоненко пожирає християнських малюків» - дрімуча і недолуга брехня. Він просто втік з КПУ, прикрившись міфом про страшного і жахливого Симоненка.

Чи є щось таке в біографії Петра Миколайовича, чого б не знав Голуб? Напевне немає. Тому, виникає одна думка – Голуб поступив так, як завжди поступали комуністи – він збрехав.