Новий фешн-тренд: Рядки з матюкливої пісні про Путіна

Народну пісню про Путіна цитують не лише в усьому світі, нею також прикрашають одяг

Фанати харківського "Металіста" і донецького "Шахтаря" нещодавно стали авторами неофіційного гімну українців. Більше того, пісня стала популярною і за межами України: її співає цілий світ. Цікаво, що слово, яким іменують президента Росії навіть додали до списку молодіжних сленгів UrbanDictionary.

Українці виражають свої почуття та настрої по-різному, і можна з впевненістю сказати - українсько-російський конфлікт провокує не тільки агресію, а й спонукає до творчості. Таким чином, події 2014 залишили свій відбиток не лише в історії, а й на одязі українців.

Наприклад, цими вихідними українська письменниця та співачка Ірена Карпа продемонструвала нову сукню з написом "Путін х*йло лалалала" на фестивалі "Файне місто" у Тернополі. Користувачам "Фейсбуку" дуже сподобалась ідея артистки.

Яскраві принти на одязі дозволяють людям вільно виражати свої думки. Саме тому футболки з цитатою матюкливої пісні - маст-хев для українця. Любителі простоти та економії можуть придбати футболку з написом, що нанесений стандартним шрифтом. Сайти slando.ua або prostomayki.com.ua дають змогу зробити покупку онлайн, ціна коливатиметься в межах 200 грн.

Цікаво, графіку можуть нанести майже на всі типи одягу, у тому числі популярні серед молоді світшоти та лонгсліви (310 грн), навіть кепки (90 грн) .

 

Такою футболкою обзавелась навіть народний депутат України Марія Матіос. Нещодавно вона продемонструвала свій дресс-код на засіданні Верховної Ради.

Дотепні автори футболок також створюють нові варіації до теми: неоднозначне "Хутін Пуйло", "Хутін Пуй" або "Пуй", літера, яка виглядає як комбінація "п" та "й" та тлумачення змісту не потребує. 

Також у Києві з'явилася колекція футболок з написом "Putin Huilo lalalala", стилізованим під американський вінтаж. Оригінальна інтерпретація лозунгу обійдеться дещо дорожче - 350 грн. Продаж реалізується через інтернет.

Автори ідеї стверджують, що ця сама футболка є у Андрія Дещиці. Нагадаємо, не так давно екс-міністр МЗС України заспівав під посольством РФ разом з мітингувальниками проспівав народний хіт. 

Нагадаємо, раніше журналісти Еспресо.TV зібрали ТОП-18 матюкливих пісень про Путіна.

Крім того, після останніх подій в країні національна свідомість українців різко зросла. Виражати свою приналежність та любов до Батьківщини стало популярно і модно. Внаслідок конфлікту між Україною і Росією на вулицях почав активно з'являтися патріотичний стріт-арт, у шоу-румах - нові дизайнерські колекції, а на тілах українців татуювання з гербами та коктейлями Молотова.