Навіщо в уряд Криму запрошують хулігана і п'яничку

Репутація французького актора Жерара Депардьє через численну кількість неадекватних витівок у всьому світі давно зіпсована, тому його поява в Криму не відбілить заплямовану репутацію "ставлеників Путіна"

Французькому актору Жерару Депардьє, який прийняв громадянство РФ, направили пропозицію стати керівником держкомітету з виноградарства і виноробства в Криму.

Це й не дивно, адже актор всіляко підтримує Володимира Путіна та має міцні стосунки з Рамзаном Кадировим.

Зокрема, у квітні одіозний політик влаштував спільний кіноперегляд з французьким скандальним артистом та й раніше не приховував своїх "ніжних" стосунків з Депардьє. Зокрема у лютому 2013 року француз навіть танцював лезгінку  у резиденції глави Чечні. 

А на початку цього року Жерар Депардьє потрапив у черговий скандал під час перебування в Італії, пише Le Figaro. 

Зайшовши перекусити в один з ресторанів центру міста Депардьє влаштував скандал власнику закладу і відвідувачам, обливши всіх водою, оскільки в залі було дуже шумно. 

Водні процедури тривали кілька хвилин до приїзду поліції. 

Загалом кількість епатажних витівок актора рясніє різноманітними прикладами, але виділити серед них якийсь найбільш епатажний вчинок дуже складно. Проте на думку експертів, особливої уваги заслуговують ось ці два приклади.

Так, одного разу після зйомок, що проходили на кораблі, Депардьє вирішив поплавати в морі і мало не потонув. Справа в тому, що судно стояло досить далеко від берега, а сам актор - далеко не чемпіон світу з плавання, ось і довелося рятувальникам на човнах супроводжувати його до самої суші.

На прохання вгамуватися і піднятися на борт однієї з них актор не реагував і продовжував плисти, незважаючи на те що з кожною хвилиною все більше і більше втрачав сили.

Інакше як безумством не назвеш інтерв'ю Депардьє одному з французьких телеканалів, у фіналі якого актор сказав: "Ну, давайте закінчувати, я так хочу пісяти, що терпіти більше не в змозі".

До речі, сам Жерар пояснює свою поведінку пристрастю до спиртного: "Варто мені випити, як я стаю некерованим". 

Крім того, Депардьє потрапляв в ТОП-лист найбільш ненависних знаменитостей Франції. Список був складений в результаті проведеного опитування серед жителів країни.

Однак високо піднятися в списку "особливо улюблених" знаменитому французу з Саранська пропискою не вдалося. Жерар Депардьє зайняв 10-е місце. 

Як відзначає видання, актор потрапив в список через свої податкові махінації. Актор не захотів платити високі податки на багатство і спочатку перебрався до Бельгії, а потім отримав російський паспорт і прописку в Саранську. 

Чи не менше на негативне ставлення французів вплинули п'яні витівки Депардьє. Не так давно актор став винуватцем ДТП в Парижі. За даними французької поліції Депардьє сів п'яним за кермо скутера. 

Цікаво, що навіть Жюлі Депардьє, дочка знаменитого актора Жерара Депардьє, назвала свого батька ненадійною людиною і хуліганом, а також висловила надію, що він помре протягом найближчих п'яти років. 

"Мій батько хуліган. Він говорить одне, а робить інше. Його слід побоюватися. Не те, щоб він був зрадником, але від нього краще триматися подалі", - додала вона. 

Актриса Жюлі Депардьє запевнила журналістів, що дуже не хоче хоч у чомусь бути схожою на свого батька. Вона навіть зробила п'ять пластичних операцій, щоб її ніс не був схожий на ніс Жерара Депарьдье.