Як соціальні мережі підставляють терористів (ФОТО)

Часто сепаратисти забувають, що соціальні мережі не є особистими щоденниками, тож не всією інформацією, якою так хочеться похизуватися перед товаришами, варто ділитися в мережі

А поки молоді й недосвідчені сепаратисти псують карти професійним терористам, викладаючи компрометуючі фотографії та відеозаписи в соціальні мережі. Як кажуть, простота гірше за злодійство. Утім, гірше лише для тих, хто хизується.

Однією з найгучніших «помилок» терористів стало вихваляння Стрєлкова збитим літаком у соціальній мережі «ВКонтакте».

Фото з «ВКонтакте»

Терорист Ігор Стрєлков, переплутавши пасажирський літак «Боїнг-777» з українським АН-26, похизувався своїм «досягенням»:

«У районі Тореза щойно збили літак Ан-26, валяється десь за шахтою «Прогрес». Попереджали ж - не літати в «нашому небі». А ось і відео-підтвердження чергового «птічкопада». Пташка впала за терикон, житловий сектор не зачепила. Мирні люди не постраждали», - йшлося у повідомленні.

Яскравим і незаперечним доказом жахливого мародерства терористів на місці падіння літака «Малазійських авіаліній» стала публікація в Instagram Катерини Пархоменко. Дівчина виклала фотографії туші, яку з місця падіння літака їй приніс «знайомий мародер».

У переписці під фото також сама сепаратистка поширила інформацію про те, що її випадок – не єдиний приклад мародерства місцевих на місці авіакатастрофи.

Пізніше у мережі на такий вчинок мародерки відреагували фотожабою.

Підтверджують участь російських військ на території бойових дій в Україні й фото, які російський солдат розповсюдив у соцмережі.

Вадим Григор’єв похвалився в соцмережі "ВКонтакте" фотографіями з артилерією, якою він обстрілює Україну.

Ще один військовий написав, що його підрозділ «стоїть на кордоні України». Наразі сторінка не активна.

Фото з місця бойових дій виклав терорист з так званої ЛНР на своїй сторінці в мережі «ВКонтакте»

Фото з «ВКонтакте»

Сепаратист Владислав Мацкевич супроводив фото надписом: «Я сжег БТР и отправил на тот свет 10 бандерлогов, там еще их культяпки торчали из люков, згорели заживо, так им и надо тварям))».

Часто російські ЗМІ говорять про "мирних протестувальників" на Донбасі, які протистоять «карателям» з Києва. Цю ж легенду люблять повторювати представники Партії регіонів і Компартії України. Хто насправді протистоїть єдності країни на батьківщині Януковича, можна подивитися на фото, пише vremya.eu.

Фото: vremya.eu

Усі ці фото сепаратисти самі публікують на своїх сторінках у соціальних мережах.