Гепатит А або новий імідж Тігіпка-перефарбованого

Якщо старі політики почали перефарбовуватись в нові кольори – вибори не за горами

Починалося все «скромнєнько, но со вкусом». На довиборах у червні 2000 року Тігіпко був обраний до Верховної ради України третього скликання від округу в Павлограді і приєднався до партії «Трудова Україна».

У 2001 році «Трудова Україна» разом з Партією регіонів, Народно-демократичною партією, Аграрною партією і Партією промисловців і підприємців увійшла у виборчий блок «За єдину Україну!». Тігіпко отримав в об'єднаному списку сьоме місце і пройшов до Верховної ради четвертого скликання.

У березні 2009 року Тігіпко заявив, що готовий увійти в уряд Тимошенко і не збирається обиратися на президентський пост. Проте вже в квітні 2009 року Тігіпко оголосив про намір брати участь у виборах президента України.

У серпні 2011 року було офіційно оголошено про запуск процесу об'єднання «Сильної України» і правлячої Партії регіонів. Фірмові кольори зникли, партія здулась.

У серпні 2014 Тігіпко раптом пожовтів. Не в тому сенсі, що перехворів на жовтуху, а в тому, що вкотре змінив свої політичні кольори.

Психологи впевнені: жовтий колір має негативні характеристики. Це уїдливість, віроломство, неуважність, любов до балачок, нетерпимість, схильність до засудження інших. Жовтий - колір пліток. А може, нарешті, Сергій Леонідович зміг точно сформулювати своє его.