Довгого "мочать", щоб провести в Раду міністра Азарова

Активна кампанія проти кандидата в нардепи Леся Довгого побудована таким чином, що дозволить обратися в Раду колишньому міністру з уряду Миколи Азарова Віктору Бойку

Як відомо колишній секретар Київради та найближчий поплічник космічного столичного мера Леоніда Черновецького Олесь Довгий вкотре намагається пропхатися до Верховної Ради. Цього року він балотується у окрузі №102 в Кіровоградській області.

Виборча кампанія Довгого в провінції уже викликала скандал, коли його люди просто вигнали зі Знам’янки (центр округу №102), не дозволивши провести зустріч з виборцями. Отже обурення громадськості кампанією колишнього секретаря Київради цілком зрозуміле. Більше того, в найближчий час очікується, що дуже відомі в Україні журналісти та громадські діячі почнуть нову потужну акцію проти Олеся, щоб унеможливити його проходження до Ради.

Але є один нюанс, на який досі ніхто не звернув уваги, якщо громадськість буде «мочити» на 102-му окрузі виключно Довгого, то це автоматично піднімає шанси на проходження до Ради його головного конкурента на окрузі колишнього міністра охрони навколишнього середовища в уряді Миколи Азарова Віктора Бойка. На відміну від київського «мажора» Довгого, Віктор Олексійович Бойко народився на Кіровоградщині, і округ №102 по суті його «рідний». Тут його всі добре знають та й «гречаним ресурсом» він володіє досить потужним.

Віктор Бойко

Про серйозність конкуренції між Довгим та Бойком на окрузі свідчить хоча б той факт, що Довгий зареєстрував на окрузі аж трьох повних тезок Бойка. Всі ці технічні кандидати безробітні та походять з Київської області.

Отже, інформаційна кампанія проти Довгого одночасно є і кампанією за Бойка, що є представником команди Януковича. Тому хотілося б порадити колегам, якщо вони вирішили «мочити» когось з команди «папєрєдніків», то не робити це вибірково, щоб несвідомо, а може і свідомо, не працювати на перемогу іншого представника колишньої влади.