Як заробляють гроші на вірусі Ебола

Спалах вірусу Ебола, який був зафіксований в Гвінеї в лютому 2014 року і який вже забрав життя більше 4,5 тис. людей, надихає на створення сувенірної продукції

Лихоманка Ебола стала модною темою для сувенірної продукції, на якій навчилися заробляти чималі гроші. 

Так, днями, компанія Giant Microbes, яка виготовляє плюшеві копії небезпечних мікробів, заявила про те, що запаси іграшок у формі вірусу Ебола повністю розпродані.

В описі до іграшки на сайті виробника вірус Ебола названий «тираннозавром серед мікробів». Компанія позиціонує свій продукт як кумедний подарунок.

Виробник стверджує, що іграшка сприяє підвищенню обізнаності, оскільки до неї додається інструкція з описом того, що відбувається з людиною, що заразилася вірусом. Ціна маленького плюшевого коричневого черв'яка вірусу Ебола - 9,95 доларів, велику іграшку можна купити за 29, 95 доларів.

 

Крім того, очікується, що футболки, сумки та навіть спіднє з написами та картинками про лихоманку Ебола стануть хітовими дарунками до Різдва. Їх уже почали продавати в інтернет-магазинах.

Наприклад, ось так виглядають "сумки з вірусом".

 

Серед сувенірних новинок навіть є спортивна торба з написом "Ебола. Смерть наближається".

Для "фанатів" вірусу створили навіть стрінги з лаконічним написом "Ебола",

Топ для вагітних жінок із "веселими" картинками.

Футболка "Горло болить? Ебола".

Футболка "Обережно: якщо ви можете це прочитати, ви надто близько… І можливо тепер у вас є вірус Ебола!"

Людям, що полюбляють чорний гумор, також пропонуються різноманітні сувенірні кухлі, кашкети, наклейки, вітальні листівки.

Є чохли для iPhone,

Домашні халати та краватки.

Екстравагантні шкарпетки

 

Для модниць є сережки з зображенням вірусу.