Красунчик Бред Пітт про славу, кохання та життя

18 грудня одному з найвідоміших акторів сучасності виповнюється 51 рік

Бред Пітт, нині видатний голлівудський актор, колись не довчився на факультеті журналістики та рекламної справи та поїхав підкорювати Голлівуд. Він разом з ще сімома колегами знімав трикімнатну квартиру, у двох спальнях та вітальні якої не було жодних меблів, зате бігали таргани. Бред ходив на всілякі можливі прослуховування, і це нарешті дало результати. Завдяки природному акторському таланту та зовнішності його помітили у телерекламі джинсів "Levi's" 501 моделі. Хлопець з довгим волоссям, блакитними очима, зростом 180 сантиметрів та вагою 70 кілограмів, з тілом молодого античного бога таки привертав до себе увагу.

У кіно він дебютує двома мікроскопічними ролями ще 1987 року, але його справжнім кінодебютом можна вважати роль у фільмі 1989 року "Гострий клас". Зараз Пітт характеризує цю стрічку як "поганий, поганий фільм жахів для підлітків, який соромно показувати навіть по кабельному телебаченню у пізні вечірні години". Помітили актора тільки після того, як він знявся в стрічці "Телма і Луїза" (1991). Вже за чотири роки – 1995 – Пітт номінувався на "Оскар" та отримав "Золотий Глобус" за роль у стрічці Террі Джилліама "12 мавп". На рахунку Бреда Пітта понад 50 фільмів.

У 2000 році Бреда Пітта визнано "найсексуальнішим чоловіком з тих, хто зараз живе". Тоді ж, у 2000, Пітт одружився з актрисою Дженніфер Еністон. Весілля пройшло з голлівудським розмахом і обійшлось подружжю в мільйон доларів.

Чотири роки шлюб здавався майже безхмарним, але в січні 2005 року вони розлучилися. Як вважає більшість журналістів, сталося це через Анджеліну Джолі, яка була партнеркою Бреда у комедійному бойовику "Містер і місіс Сміт". У 2014 році пара Бред Пітт і Анджеліна Джолі вирішили узаконити свої стосунки. Вмовили їх на це шестеро їхніх дітей: пара виховує Захару з Ефіопії, Медокса з Камбоджі, Пакса з В'єтнаму, а також своїх біологічних дітей - доньку Шилох-Нувель і двійнят Нокса і Вів'єн.

Еспресо.TV пропонує найяскравіші цитати всесвітньовідомого актора, що підкорив серця мільйонів жінок, про славу, кохання та самого себе.

1. Ви повинні втратити все для того, щоб отримати що-небудь.

2. Два роки тому я дізнався від тибетських ченців, що три найстрашніші речі, які можуть статися з людиною, - це краса, слава і багатство.

3. Оскільки я став старшим, я усвідомлюю, наскільки швидкоплинний час. Я не хочу витрачати його марно. Я хочу провести час з тими, кого я люблю, і займатися тим, що дійсно чогось варте.

4. Слава змушує вас почувати себе постійно, як дівчина, яка проходить повз будівельників.

5. Я добре пам'ятаю свій перший поцілунок. Ми домовилися в школі з однією дівчиною, що зустрінемося за гаражами і поцілуємося. Ми були такі серйозні, ніби про якийсь важливий бізнес говорили. Зрештою, я поцілував її і втік додому. Ось яким був мій перший поцілунок.

6. Я свято вірю в свій метод: спочатку добряче пашеш, потім гарно відпочиваєш.

7. Про Джолі: Ми стали частіше свариться, я втратив надію і думав, що незабаром ми розлучимося, але потім я вирішив діяти. Адже мені дісталася найкрасивіша жінка з усіх на землі. Я став всипати її квітами, поцілунками і компліментами. Дарував подарунки і жив заради неї. Говорив на людях тільки про неї. Не повірите - вона розцвіла. Я навіть не знав, що вона вміє ТАК любити. І я зрозумів одне: жінка - це відображення чоловіка. Якщо любити її до безумства, вона стане ним.

8. Про акторство: Це жахливо приємно - стати тим, ким ти насправді не є, говорити те, чого ти зазвичай не можеш сказати, робити те, про що ти мрієш, не маючи можливості втілити свої мрії в реальність.

9. Вона стверджує, що вона звичайна, але я ж розумію, що вона - ідеальна.

10. Я не люблю, коли говорять про мене. Давайте поговоримо про щось важливе.