Топ-9 фото, від яких віє легендарністю

Дитинство Дель Пьєро та Клюйверта, Зідан у "Ювентусі" і QUEEN з Марадоною. Еспресо.TV пропонує підбірку футбольних фотографій, які неможливо забути

У 1981 році легендарний гурт QUEEN з Фреді Мерк'юрі сфотографувалися із Дієго Марадоною, який у той час виступав в Аргентині і вся його слава була ще попереду. 

1999 рік. Півфінал Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Манчестер Юнайтед". Головні зірки обох клубів - Девід Бекхем та Зінедін Зідан - ведуть боротьбу за м'яч та вихід у фінал. Вони ще не знають, що разом виступатимуть за "Реал" в майбутньому. "МЮ" зіграв внічию з "Юве" 1:1 в Манчестері, а потім переміг 3:2 у Турині. У фіналі "Юнайтед" здолав "Баварію" з рахунком 2:1.

Зовсім маленький легендарний італійський форвард Алесандро Дель П'єро. Зараз футболісту 40 років. А на цій фотографії зовсім маленька дитина з футбольним м'ячем, яка ще не знає, що в майбутньому стане зіркою.

Фотографія, яка дихає легендарністю. Валерій Лобановський та Андрій Шевченко прогулюються полем.

Один з кращих центральних захисників у Англії Джон Террі підписує перший контракт з "Челсі". на фото йому 14 років. 

Зіркова четвірка київського "Динамо": Белькевич, Шовковський, Шевченко та Гусін. На жаль, Белькевича та Гусіна вже немає в живих. 

Легендарний Марко ван Бастен та зовсім маленький Патрік Клюйверт.

Зідан, Рональдінью та Роналду. ЧС-2006. 

Італієць Крістіан Вієрі цілує свого партнера по збірній Філіппо Індзагі.

Дієго Марадона у Москві в 1990 році. Тоді у Москві відбувся матч 1/8 фіналу Кубку європейських чемпіонів. "Спартак" грав з "Наполі", де виступав зірковий аргентинець. "Спартак" тоді переміг у серії пенальті після двої нульових нічиїх (5:3).

ФОТО: vk.com, facebook.com