Наслідки авіаційного удару по столиці Ємену (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Житловий квартал столиці Ємену сьогодні був обстріляний ВПС Саудівської Аравії і її союзників, в результаті чого постраждало мирне населення, багато хто загинув

Про це повідомляє телеканал Al-Mayadi, передає Еспресо.TV.

Під час бомбардування постраждали дві будівлі поряд з центральною міською в'язницею, через що вона може спалахнути. Крім того, авіаудари завдали по житловому кварталу Баклан на заході Сани. 

Точна кількість жертв сьогоднішнього бомбардування невідома. Проте ЗМІ зазначає, що рятувальники не встигають прибрати трупи людей з вулиць.

Тим часом в Ємен починають доставляти першу гуманітарну допомогу. Так, сьогодні в південну столицю країни, місто Аден, прибуло судно з продовольством і медикаментами. Гуманітарний вантаж зібрав комітет Червоного Хреста. Al-Mayadin повідомив, що для доставки ліків в лікарні потрібно гуманітарне припинення вогню.

Варто відзначити, що Сомалі дозволила використовувати її повітряний простір і територіальні води для нанесення авіаударів сил коаліції, очолюваної Саудівською Аравією проти повстанців-хуситів в Ємені. Президент Сомалі Хасан Шейха Махмуд дав свою згоду на проведення військових дій з території своєї країни.

фото: REUTERS