Кінопрем'єри тижня: Цинічний винахідник Джордж Клуні та Блейк Лавлі, яка "застрягла у часі"

Щочетверга українські кінотеатри представляють нові стрічки, і Еспресо.TV дізналися, що виходить на екрани вже сьогодні

Відсьогодні в кінотеатрах України можна побачити такі три прем'єри:

"Земля майбутнього"

Сьогодні на великі екрани України виходить стрічка американського режисера, дворазового володаря "Оскара" Бреда Берда. У фільмі головні ролі зіграли не менш титуловані зірки: лауреат "Оскару" Джордж Клуні, улюбленець шанувальників "Доктора Хауса" Х'ю Лорі, Брітт Робертсон та інші. Слоган стрічки причиняє завісу цього фантастичного детективу: "Уявіть світ, де можливо все".

За сюжетом, головна героїня картини – юна Кейсі Ньютон (Брітт Робертсон), допитлива та смілива. Вона натрапляє на дивний предмет, маленький металевий значок. Взявши його до рук, дівчина миттєво переміщується в паралельний світ. Це світ майбутнього, який повинен був стати ідеальним домом для людей, світом, де злу не місце. Допомогти їй розібратися в такому дивовижному відкритті може цинічний винахідник Френк Вокер (Джордж Клуні). Він знає все про це загадкове місце, але попри це не поспішає ділитися всією інформацією з дівчиною.

"Вік Аделайн"

Ще однією прем’єрою відкривається новий кінотиждень. Драма Лі Толанда Крігера – це фантастична історія жінки поза часом. У головній ролі Аделайн – чарівна Блейк Лавлі. Окрім неї у фільмі знялися Міхіль Хейсман, Харрісон Форд, Кеті Бейкер.

Прекрасна Аделайн стала учасницею неймовірної події. Потрапивши в 29 років в автомобільну аварію, вона отримала електричний розряд, який зупинив час для неї: Аделайн перестала старіти. На підході перші сто років її життя, а вона залишається все такою ж красивою, як вісімдесят років тому. Разом з тим, її власна дитина вже постаріла, а сама дівчина досі не може знайти того, хто прийняв би її історію і її почуття. Справу змінює випадкова зустріч з філантропом Еллісом Джонсом, який має до Адалін найщиріші почуття.

"Випускний іспит"

Розбавить фантастичні драми цього тижня французька комедія Антуана Блоссера, знята у 2014 році. Головні ролі у фільмі зіграли Тома Соліверес, Самі Сегір, Марк Лавуан та Валері Карсенті.
Події фільму розгортаються підчас останніх днів навчання в ліцеї, і Грегу потрібно думати про те, як скласти іспит на відмінно. І справа зовсім не в амбіційності, на кону - стосунки з коханою дівчиною, які при поганій оцінці можуть потерпіти крах. Але осягнути науки, до яких Грег до цього ставився несерйозно, не так вже й просто. Особливо, коли заліки вже на носі. Тому він збирає команду зі своїх друзів, які повинні допомогти йому вкрасти в директора екзаменаційні листи.