Аваков представив майбутніх керівників нової патрульної служби

Сьогодні у Національній академії внутрішніх справ міністр Арсен Аваков представив особовому складу майбутнього очільника Департаменту патрульної служби Олега Савчина та керівника патрульної служби Києва Олександра Фацевича

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу МВС.

"Це дуже почесно бути першими поліцейськими в нашій країні, але це й велика відповідальність. Як в Україні буде проходити реформа та чи повірять в цю реформу люди, залежить саме від вас. Вас чекає важка праця. І я вам бажаю успіхів. Слава Україні!", - зазначив Арсен Аваков.

"Командирами роти стануть саме ті, кому ви найбільше довіряєте. В подальшому їм буде потрібна ваша довіра та підтримка, аби продовжити спільну роботу", - наголосила перший заступник міністра Ека Згуладзе.

"Перед вами ще багато випробувань, ми повинні разом зробити так, аби повернути довіру населення до правоохоронних органів. Наша місія - служити людям та захищати їхні права. Ми маємо повернути довіру громадян. Разом з вами ми побудуємо нову поліцію", - підкреслив Олег Савчин.

"Я, як майбутній шеф патрульної служби Києва, зроблю все можливе, аби допомогти вам, захистити вас. Я буду постійно з вами на вулицях міста. Ваші командири підрозділів, батальйонів та їх заступники також будуть поряд. Ми завжди підтримаємо вас. Спільними зусиллями ми досягнемо успіху", - сказав Олександр Фацевич.

Джерело фото: МВС