Кінопрем'єри тижня: Жахи та секс, жахи та привиди і трішки безсоромного гумору

Кореспонденти Еспресо.TV дізналися, що новенького з'явиться в українських кінотеатрах відсьогодні

Новий кінотиждень представляє такі прем’єри:

"Із темряви"

На українські екрани виходить черговий фільм жахів. Цього разу – це фільм Юїса Кілеса, знятий у копродукції США, Іспанією та Колумбією. За сюжетом, молоде подружжя Харріман з донькою переїжджає до Колумбії, де розташоване їхнє деревообробне підприємство. Пара намагається вирішити проблеми в своєму бізнесі. Вони оселяються в будинку поблизу підприємства – і раптом починають відбуватися дивні речі. Зовсім скоро стає зрозуміло, що причина цьому – привиди, що живуть у будинку. 

"Обличчя янгола"

Ця стрічка знову ж таки для тих, хто хоче полоскотати собі нерви. Трилер Майкла Вінтерботтома, знятий Італією, Великою Британією та Іспанією, розповідає про резонансний злочин та його розслідування. Поїхавши в Італію, молода дівчина стала жертвою агресорів та маніяків. Під підозрою опинилися одразу кілька людей, однак довести їхню провину не змогли.

Журналістка і режисер-документаліст беруться самі розібратися, хто і чому є злочинцем, і визначити мотиви злочину. Але іноді здається, що в гонитві за сенсацією  про саму дівчину-жертву вже забули. 

"Воно"

І знову українських глядачів запрошують подивитися фільм жахів. Цього разу – це містична робота американського режисера Девіда Мітчела. Режисер так все закрутив, що причиною всіх жахів стали сексуальні стосунки героїв, і спасіння можливе знову ж таки тільки через нову сексуальну близькість. 

19- річна Джей після майже випадкового сексуального зв’язку зі своїм знайомим Х'ю прокинулася прив’язаною до інвалідного візка. Хлопець зізнається, що прокляв її, і тепер дівчину переслідують ще й жахливі видіння. Хлопець допомагає дівчині позбутися цих жахів, утім зробити це не так важко, адже хтось або щось стежить за Джей.

"Сіль Землі"

Ця французька біографічна документалка. Фільм Віма Вендерса розповідає історію бразильського фотографа Себастьяна Сальгадо, який вже 40 років подорожує по світу та спостерігає, як змінюється життя людей. Він став свідком війни, голоду, міграції. Зараз Себастьян досліджує дику природу. Разом з Себастьяном Сальгадо знімальна група фільму вирушила в найдальші і загадкові місця на Землі - в серце Амазонії, джунглі Західного Папуа і болота регіону Пантаналу в Бразилії, на острів Врангеля в Північному Льодовитому океані.

"Третій зайвий 2"

Розбавити кінопрем’єри тижня спробує друга частина популярної американської комедії про плюшевого ведмедика Теда. Знову стрічка переповнена жартами нижче пояса, знову в головних ролях – балакучий Тед. Тепер ведмедик нагулявся і разом зі своєю подружкою хоче завести дитину. Однак для цього треба дуже постаратися та довести суду, що Тед має право на справжню сім'ю.