Кінопрем'єри тижня: Китайський "Титанік", кохання із загадками та атака комп'ютерних ігор

Кореспонденти Еспресо.TV дізналися, що нового виходить на українські екрани

Відсьогодні до української кіноафіші приєдналися ще чотири прем'єри.

"Паперові міста"

Ця американська мелодрама з елементами детективу знята за бестселером Джона Гріна. У головній ролі – ніжна Кара Делевінь, до речі, це її перша роль у великому кіно. 

За сюжетом К'ю закоханий у свою сусідку Марго від самого дитинства. Однак дівчина довго не звертала увагу на нього, аж поки не прокралася одного разу до нього в кімнату, запропонувавши разом помститися своєму екс-коханому. Провівши з Марго незабутню ніч, К'ю наступного дня дізнається про зникнення коханої. Однак дівчина не зникла безслідно, а залишила підказки для свого сусіда. Заради свого кохання він має розгадати її загадки. 

"Пікселі"

І знову американці рятують світ, цього разу від героїв комп'ютерних ігор. У центрі сюжету – четвірка експертів з відеоігор, яких наймає влада США після вторгнення інопланетян на Землю. Неземні істоти наслали на планету живих аналогів комп'ютерних ігор для знищення людства. І запобігти цьому беруться карлик-зек, зануда-параноїк, який вірить у теорію всесвітньої змови, професійний невдаха та вчена фея.

"Гороскоп на удачу"

А поки російське силяться прибрати з телеефіру, воно вперто з'являється на великих екранах України. Російська комедія Армана Геворгяна розповість історію невдахи Макса, який чудовим чином раптово став успішною людиною в усіх сферах свого життя. 

Удача обходила Макса стороною з року в рік, тому у хлопця немає ні фінансової стабільності, ні перспектив. Типовий невдаха, якому судилося мріяти про краще майбутнє і зітхати за неприступною красунею. Однак все змінює гороскоп, що потрапив до рук героя. Це справжній розклад на місяць. З ним всі справи дивним чином налагоджуються, але Фортуна повернулася обличчям до Макса лише на час, поки не стається підміна гороскопу.

"Переправа"

Джон Ву зв'язав три історії кохання з військовими діями. У фільмі, знятому Китаєм, Японією, Південною Кореєю та США, показана громадянська війна в Китаї та трагедія, що сталася в 1949 році та дорівнює за жертвами "Титаніку".

Громадянська війна в Китаї з кожним днем стає все більш запеклою, забираючи життя солдатів і мирних людей, руйнуючи будівлі і людські долі. Місткий пароплав "Тайпін" - остання надія для тих, хто може собі дозволити покинути епіцентр війни. Але корабель з Шанхаю зустріне свою погибель в Тайванській протоці. Пароплав стикається з важким суховантажем. На тлі військової трагедії "Тайпін" чекає крах, а багатьох людей - загибель.