Фоторепортаж: Як зірки вражали шаленим вбранням на MTV Video Music Award

У Лос-Анджелесі завершилася церемонія вручення нагород MTV Video Music Awards 2015, але артисти більше запам'яталися не творчістю, а своїм епатажним одягом

MTV Video Music Awards 2015 визначила та нагородила своїх переможців. Але, як і завжди, інтригою заходу стали не лише імена переможців, а й образи учасників церемонії.

Ембер Роуз та Блек Чайна 

Так, цього року ведучою стала епатажна Майлі Сайрус. Цікаво, що після скандального дуету з Робіном Тіком їй заборонили виступати на MTV Video Music Awards 2015, однак заборона не торкнулася появи на церемонії в цілому, тому Сайрус таки вийшла на сцену MTV Video Music Awards. І вихід її був, м'яко кажучи, яскравим. Кілька разів зірка змінювала образи і щоразу ставала ще більш зухвалою. Чим, утім, порадувала своїх шанувальників.

Тріумфувала юна Тейлор Свіфт. На MTV Video Music Awards 2015 вона стала головною переможницею у номінації "Відео року", забрала статуетки за найкраще жіноче відео та найкраще поп-відео – обидві з кліпом на композицію Blank Space.

Під час церемонії Тейлор Свіфт та Каньє Вест нарешті примирилися. Вони посварилися після випадку, коли Каньє зі сцени заявив, що перемоги гідна не Свіфт, а Бейонсе.

До речі, Каньє Вест шокував своєю цьогорічною заявою: вчора зі сцени він заявив, що балотуватиметься в президенти США.

Не могла не вразити Нікі Мінаж. І це зрозуміло: дивувати прихильників – її улюблена справа. 

На одній хвилі з цими музикантами були й інші учасники церемонії:


ФКА Твігс


86-річна зірка Інстаграм Бадді Вінкл

Кейлі Дженнер


Ріта Ора


Брітні Спірс

Кім Кардашіан


Ребель Вільсон

Обрі О'Дей


Серая Макнейл


Френкі Гранде


Джеремі Скотт

фото: REUTERS