10 фотожаб тижня: Розіп'ятий хлопчик Путін, Кобзон і Кличко, який нарешті зміг

Цього тижня інтернет глузував над романтичним тренуванням російських лідерів, кросівками Королевської і Віталієм Кличком, який міг би загубитись у київському диму

Бійка під Верховною Радою, що обернулася кривавим побоїщем, вразила абсурдністю. Люди, що кричать однакові гасла і співають один гімн, не змогли знайти спільної мови, крім мови насилля.

Російський співак і депутат Йосип Кобзон тепер має візу в Італію з метою отримання лікування. Інтернет вирішив підказати одіозному хранителю російських цінностей традиційний засіб від усіх хвороб.

Путін з Медведєвим показали, як бути справжніми мужчинами на спільному тренуванні і романтичному чаюванні. Інтернет встиг порахувати, скільки коштує їхній одяг і придумав, хто ще не відмовився би від чайку.

Від російських лідерів не відстала й українська нардеп Наталя Королевська. Політик прийшла у Раду в кросівках, на які пішла би не одна пенсія її виборців.

Їжачок у тумані блукав Києвом і наткнувся на міського голову Віталія Кличка. Кличко кашлянув і сказав: "Київ смог, і я зможу". Дим від столичних пожеж потрапив у фотожаби.

США гірко розплакалися через нові погрози Росії завдати санкційний удар у відповідь.