Вражаюча hi-tech-вистава, фестиваль пива та багато музики: Афіша цікавих подій на 5-11 вересня

Журналісти Еспресо.TV дізналися, що цікавого відбудеться наступного тижня та найближчими вихідними

Попри чисельні сумні зітхання в соцмережах з приводу того, що літо, як і завжди, швидко минуло, осінь дарує не менше розваг та оригінальних ідей для відпочинку. І вже перші вихідні доводять, що провести час восени можна не менш цікаво, ніж влітку.

"Білі ночі" на арт-заводі "Платформа"

Творці Фестивалю вуличної їжі цього разу створили захід у новому форматі. Це буде нічний фестиваль, що поєднає запальну музику, танці, кіно просто неба та багато цікавих розваг.

Фестиваль розпочнеться в п'ятницю, 4 вересня, о 20:00 і триватиме до ранку 6 вересня. У програмі – виступи 15 українських та зарубіжних діджеїв, шоу трансформерів, неоновий футбол, майстер-клас з популярного нині тверку, вечірка на даху та, звісно, вулична їжа. 

Вартість: 100 грн

Фестиваль здоров'я, краси та спорту "Жити здорово!"

У суботу, 5 вересня, на ВДНГ відбудеться фестиваль, що поєднає музику, майстер-класи, флешмоби та змагання. На заході працюватимуть 7 різних секторів, де можна буде відвідати майстер-класи від дієтологів, візажистів, косметологів, взяти участь у розіграші абонементів від фітнес-клубу. Тут будуть діяти сектор для дітей та мам, а на сцену вийдуть С.К.А.Й., Ray Band, Men&Woman та інші.

Вартість: при оплаті на сайті – 35 грн, при реєстрації на сайті придбати квиток в касі – 50 грн, а в день фестивалю вартість квитка зросте.

Фестиваль сучасної української музики POWER FEST

А у неділю, 6 вересня, у Bel Etage (Шота Руставелі, 16-а) відбудеться POWER FEST, що збере найкращих українських артистів на одній сцені. Для гостей виступатимуть Олег Скрипка, С.К.А.Й., "Время и стекло", Monatik, Еріка, EUGENESENDER, Ілля Швед, DVOE та інші.

Розпочнеться все о 20:00.

Неймовірна, надсучасна світлова медіа-вистава #МРІЙНИКИ

Електронні технології міцно укріпилися в нашому житті і давно підкорили мистецтво. Подивитися наживо на надсучасну світлову hi-tech-виставу тепер зможуть і українці. У Малому залі Палацу "Україна" 10 вересня, о 19:00, відбудеться прем'єра дійства #МРІЙНИКИ. Це надзвичайне дійство – робота українців. Вистава буде презентована вперше в Україні та в країнах СНД.
 
Світлова hi-tech-вистава - це симбіоз класичної моновистави і танцювального hi-tech-мюзиклу. Знахідка для завзятого театрала, відкриття для кожної сучасної людини. 

#МРІЙНИКИ - це маленька історія про дуже велику ідею. Це сучасна притча, і мова в ній йде про Звичайного Нiхто - людину, яка ризикнула покинути Землю Знайому і відправитися назустріч своїй мрії.

Візуальні ефекти матеріалізують внутрішній монолог Звичайного Ніхто, і поступово світло в його думках знаходить тіло, дихання, танець. І Герой - Звичайний Ніхто на очах глядачів стає Кимось.

Фестиваль пива Kiev Beer Fest 2015

Фестиваль пива, що зародився у Німеччині, не міг не знайти відображення і в Україні. Тому спеціально для киян та гостей столиці на ВДНГ з 10 до 13 вересня відбудеться драйвовий захід, на якому можна буде продегустувати понад 100 сортів пива, а разом з тим і послухати українських та зарубіжних артистів. 

10 вересня на головну сцену вийдуть M.Others, "Сбой Системы", Fat Chord, SWETLO та Labirint 02. У п'ятницю концерти відіграють "ГРАНИ", "ТаРуТа", FONTALIZA, Kozak System та "АнтителА". 

Окрім музики та пива, на фесті розкажуть чимало цікавого про головний напій свята, розкажуть секрети приготування та навчать його правильно споживати.

Цікаво, що 10 вересня з 17:00 та 11 вересня з 14:00 до 16:00 вхід буде вільним. А в інший час – 100 грн.