10 фотожаб тижня: Шокін як Хічкок, Путін як Хрущов

Цього тижня у мережі сміялися над епічним викриттям корупційних оборудок нардепа Ігоря Мосійчука, недолугою політичною рекламою "Опоблоку" та російсько-сирійському тандему у переддень Генасамблеї ООН

Обрати найяскравіші фотожаби на корупційний скандал довкола нардепа Ігоря Мосійчука і справді складно. Мережа сміється і обурюється: Шокіна вітають із кінематографічним дебютом, Ляшка втішають із втратою, а Мосійчука підтримують легендарним "Je suis Mosiychuk". 

Вираз обличчя українських політиків під час демонстрації відеокомпромату - безцінний. Його можна демонструвати на курсах акторської майстерності. 

Олег Ляшко добре знає, як це стати героєм аматорської відеозйомки.

"Опозиційний блок" ефектно проводить політичну агітацію. В інформаційній листівці пообіцяли перетворити Дніпропетровщину на новий Донбас. 

Росія відправляє у Сирію своїх військових, а інтернет цікавиться, де ж на Близькому Сході вдасться знайти російськомовне населення, щоб його захищати. Здається, Путін вирішив погратися у "адвоката диявола", готуючись до перемовин зі США щодо врегулювання військового конфлікту в Сирії. Поява у ЗМІ тандему "Путін-Ассад" так ефективно відволікає увагу від України, що проситься питання, хто чий адвокат?

У США проходить ювілейна сесія Генасамблеї ООН. Уперше за довгий час Володимир Путін вирішив навідатися до США і показатися міжнародній спільноті. Є, однак, побоювання, що очільник Росії може влаштувати там хрущовську "кузькіну мать".

Нова порція російських акторів приєдналася до сонму придворних служителів Володимира Путіна. Валентин Гафт назвав українського президента "виродком" і поклявся у вірності Путіну.

Відгукнулися в мережі і на інформацію про полон терориста Мотороли бойовиками "Ісламської держави".