Яскраві кольори та кохання: Як Mercedes-Benz Fashion Week розфарбував Мадрид

У столиці Іспанії триває традиційний показ Mercedes-Benz Fashion Week, і відомі модельєри вражають новими колекціями сезону весна/літо 2016

Традиційно у вересні на 5 днів Мадрид перетворюється на модну столицю, адже тут проходить Mercedes-Benz Fashion Week. Цього року дизайнери вражатимуть публіку з 18 по 22 вересня.

Цей модний показ демонструє тенденції наступного сезону - весна/літо 2016 – і охоплює все: від одягу та взуття до косметики та дорогоцінностей.

У перший день показу Mercedes-Benz Fashion Week у Мадриді представив колекцію від популярної іспанської дизайнерки Агати Руїс де ла Прада (Ágatha Ruiz de la Prada).

Вона відома усьому світу використанням яскравих комбінацій, кольорів і форм, позбавлених будь-яких забобонів. Агата Руїс – найбільш продавана іспанська дизайнерка. І не дивно, адже за понад 20 років творчості Агати Руїс де ла Прада зуміла розфарбувати в яскраві кольори всі об'єкти дизайнерської думки: дитячий і дорослий одяг, взуття, меблі і простір кімнат.

Творчість цього іспанського модельєра сповнена безумства кольору та гри з деталями. Агата Руїс де ла Прада пропонує світ, повний кольору і життя. В її яскравих і життєрадісних колекціях дуже часто використовуються форми сердець і квітів. Не виключення і нова колекція.

Цьогорічний показ, безумовно, на позитиві. Яскраві кольори та грайливі мотиви готові посперечатися з тими, хто скаже, що осінь – це сумно. На подіумі в Мадриді - кохання та кольоровість.

фото: REUTERS