Готика та клоунада від Гарета Пью: Епатажний модельєр на London Fashion Week

Світ охопило справжнє свято моди, і після кількох масштабних фешн-показів тріумф епатажності, краси та стилю дійшов до Лондона

У столиці Британії триває традиційний тиждень моди, на якому світові кутюр'є представляють тренди сезону Spring/Summer 2016. У рамках показів свої колекції представлять Burberry Prorsum, Christopher Kane, Erdem, Peter Pilotto, Antonio Berardi та багато інших.

Утім, цей молодий британський модельєр ставиться до моди як до справжнього мистецтва. Погляд Гарета Пью (Gareth Pugh) на моду не входить в жодні рамки.

Пью відомий в усьому світі як новатор та експериментатор, який черпає натхнення в клубній культурі 80-х років. Фірмова відзнака цього модельєра – несподівані форми та об'ємність в одязі. 

Гарет Пью навмисно викривляє людське тіло майже до невпізнаваності. 

На показі в Лондоні Пью не зраджував собі: моделі були в дивакуватих масках з клоунським макіяжем, тож розгледіти їхні обличчя було неможливо.

Сукні також відповідали цьому настрою: яскраві колготи, корсети з пайєтками, які більше нагадували костюми для акторів театру чи артистів цирку.

До речі, серед прихильників Гарета – такі зірки як Кайлі Міноуг та Ройзін Мерфі.

фото: REUTERS