Мотороли в цивільному

На питання чому Росія стала воювати з Україною після Майдану, сьогодні отримано чітку відповідь

Звичайно, можна стверджувати, що головна причина - геополітичні фантазії Володимира Путіна і шовіністичні настрої більшості росіян. Що в Кремлі злякалися українського рішення йти на Захід. Що вирішили в будь-якому разі зберегти і мілітаризувати Крим. Звичайно, всі ці мотиви мали місце. Але про головне ми дізналися сьогодні.

Сьогодні комісія російського уряду з законопроектної діяльності підтримала законопроект, що пропонує засекретити дані про власників нерухомості, літаків і суден. Згідно з цим законопроектом, крім власників та їхніх представників, доступ до інформації зможуть отримати тільки компетентні державні органи. Цікаво, що ініціатором законопроекту виступила Федеральна служба безпеки. Вона хоче закрити дані, які зараз доступні кожному. Саме завдяки цій доступності російські опозиціонери і журналісти дізнавалися про справжні доходи та витрати високопосадовців. Але тепер - баста!

ФСБ, зрозуміло, хоче захистити власників елітної власності від шахраїв. Але ми розуміємо: бандити в російській владі просто захищаються від громадської думки. І єдиною людиною, яка буде знати, у кого що є, залишиться Володимир Путін.

Тепер уявіть, з якими емоціями спостерігали Путін та інші казнокради в російській владі за візитами Автомайдану до високопоставлених соратників Януковича і за екскурсіями в залишене головним українським злодієм Межигір'я. Ні, їм потрібний був не Крим з Донбасом. І навіть не боротьба з Америкою - так, вони ненавидять Америку за те, що це країна закону і рівних можливостей, але справа не в цьому. Вони - шахраї, злодійська "малина", Мотороли в цивільному. І вони вирішили покарати український народ. І не дати російському народу шансу зрозуміти, що ним керують відверті бандити і пройдисвіти.

Саме за це - за свої вілли, літаки і яхти - кремлівська нечисть з нами і воює.