Путін і Асад – брати-близнюки

Башар Асад прилетів до Володимира Путіна. Зустріч диктаторів пройшла в теплій дружній атмосфері. Вони і справді схожі

Асад із задоволенням знищує власних громадян з важкої зброї і літаків. Путін з насолодою розправляється з громадянами України і називає їх "одним народом" з власними підданими. Втім, якщо росіяни піднімуться на боротьбу з кримінальним режимом, Путін їх теж не помилує - буде косити мільйонами.

Обидва нічого в житті не добилися. Башар Асад отримав владу з рук батька Хафеза. Той хоч влаштував два військові перевороти, посадив у тюрму конкурентів, розстріляв тисячі людей. А Башара просто посадили в крісло, коли батько помер - захищати інтереси сім'ї. Стріляти він почав вже потім.

Путін отримав владу з рук Бориса Єльцина. Той хоч знищив Радянський Союз і вигнав з Кремля Горбачова. А Володимира просто посадили в крісло, коли "батько" вирішив - захищати інтереси сім'ї. Стріляти він почав вже потім.

Обидва пана Ніхто жили на Заході. Башар - в Лондоні. Володимир - у Дрездені. Обидва нічого не зрозуміли про цивілізований світ і його цінності, залишилися варварами.

Обидва живуть у страху втрати влади. Вони так багато натворили, що після цієї втрати у них одна дорога - у в'язницю. Башару ще сильно пощастить, якщо він потрапить в камеру.

Вони дійсно потрібні один одному. Без Асада Путін - нуль у світовій політиці. В Україні він програв. Російська економіка гине. Сирія - його єдиний шанс довести, що з ним потрібно рахуватися.

А Башар без Володимира нічого не може утримати. Йому - каюк.

Саме тому вони так закохано дивляться один на одного. Як брати-близнюки. З надією і розумінням.

І програють вони теж разом.