Майор Мельниченко: Мене хочуть знищити

Майор Микола Мельниченко, автор плівок "касетного скандалу", в ефірі програми Еспресо.TV "Нічний телеекспрес" розповів про компромат на Порошенка, заявив, що президент України є "членом банди Кучми" та повідомив, що його хочуть знищити

Нещодавно Микола Мельниченко заявив, що має якісь записи розмов президента Петра Порошенка, через що, зі слів майора, в нього проводилися обшуки.

Пізніше він отримав, за його словами, ухвалу суду, в якій зокрема йдеться, що причиною обшуків в його будинку стало кримінальне провадження, у якому він, зокрема, звинувачується у спробі "скинути Кучму".

Коментуючи цю ситуацію у ефірі телеканалу "Еспресо", майор, який нині перебуває у США, назвав президента Петра Порошенка членом злочинної банди Кучми.

"На жаль, сьогодні при владі є люди, які бояться записів, які будуть захищати владу. Кучма після приходу до влади, створив злочинне угрупування, яке займалося політичними вбивствами, грабіжництвом, гвалтуванням, залякуванням українців заради того, щоб залишитися при владі. Ця система сама себе захищає, і, на превеликий жаль, Петро Порошенко є представником цього злочинного угрупування", - заявив він.  

Але, за словами Мельниченка, він не збирається нині оприлюднювати те, що він називає "компроматом на Порошенка", бо "хоче дати президенту фору для добрих справ".

Також Мельниченко вважає, що через те, що він багато знає, його "хочуть знищити".

Детальніше - дивіться у інтерв`ю нижче.