Фоторепортаж: Як у США відзначили річницю "Назад у Майбутнє"

Пересічні американці-фанати легендарної трилогії, актори, продюсери та всі, хто має стосунок до створення фантастичної історії, вчора у Нью-Йорку відсвяткували її 30-ту річницю

Вчора соцмережі у всьому світі охопила справжня лихоманка: всі відзначали день, коли герої фільму "Назад у Майбутнє" Марті МакФлай та доктор Браун сіли у машину часу й опинилися у 21 жовтня 2015 року.  Шанувальники фільму порівнювали вигадки сценаристів, які здійснилися, та пророцтва, які так і залишилися фантазіями. 

Як виявилося, "Назад у Майбутнє" має багато прихильників, і деякі з них настільки завзяті, що не пошкодували ані сил, ані фантазії для того, щоб втілити улюблені образи.

Сотні американців на вулицях Нью-Йорка з'явилися у костюмах головних героїв трилогії.

Багато американців не лише вдягнулися, як Марті, а й навіть дивували автомобілями, які майже копіювали машину, що з'явилася в стрічці.

Шанувальники у найрізноманітніших деталях демонстрували свою причетність до святкування особливої дати – 21 жовтня 2015 року.

Звісно, не залишились осторонь святкувань і люди, безпосередньо пов'язані зі створенням картини.

Композитор Хьюї Льюїс, актор Майкл Джей Фокс, співавтор, сценарист та продюсер Боб Гейл та актори Крістофер Ллойд та Ліа Томпсон

фото: REUTERS