Порнозірки, які взялися за футбольну кар'єру

Футбол настільки популярний і масовий вид спорту, що в ньому можуть знайти себе всі, в тому числі і порноактриси

Нещодавно стало відомо, що італійська порноактриса Сара Томмазі підписала контракт з аматорським футбольним клубом "Маррувіум" та стала одним з директорів команди. Які саме функції виконуватиме 34-річна зірка фільмів для дорослих, поки не повідомляється. Проте Томмазі нарешті реалізувала свою мрію - брати участь у спортивній діяльності. "Маррувіум" грає в одній з нижчих ліг чемпіонату країни - Серії D.

Сара – не перша порнозірка, яка вирішила взятися за футбол. У 2006-му цим же шляхом пішла і її співвітчизниця та колега Шарлотта, яка витягла з боргової ями клуб італійської серії D "Понтадера" з однойменного передмістя Пізи. Клуб перебував на межі банкрутства і міг припинити своє існування. Шарлотта погасила борги клубу. При цьому "зірка" відзначала, що їй доведеться більш інтенсивно працювати, щоб забезпечити клубу пристойне існування.

Не чужий футбол і чеським порноактрисам. У 2011-му Клариса Ліоні купила футбольний клуб - празький "Інтер", який вона назвала на честь свого  улюбленого міланського клубу. Клариса знайома багатьом чоловікам за головними ролями у десятках хардкор-порнофільмах.

Любов до італійського суперклубу змусила жінку створити для свого клубу чорно-синє забарвлення форми - відповідно до кольорів команди-оригіналу.

Свою любов до спорту красуні виявляють і в більш економний спосіб. Так,  американська порноактриса Седі Сантана пообіцяла надати сексуальні послуги всім баскетболістам команди "Лос-Анджелес Лейкерс" за 47 перемог в регулярному чемпіонаті НБА. Про своє рішення вона сповістила у своєму Twitter.

"Я на 100 відсотків серйозна. Всій ​​команді! Звичайно, я зрозумію одружених гравців, які можуть відмовитися", - написала Сантана.

23-річна зірка фільмів для дорослих таким чином вирішила мотивувати команду, яка видала найпровальніший старт чемпіонату з 1957 року, програвши п'ять матчів з п'яти.