Пухлина російського мозку

Голова російської Державної Думи Сергій Наришкін на зустрічі з колегою з Сербії Майєю Гойковіч назвав НАТО "раковою пухлиною" Європи і закликав до знищення організації

У колишнього чекіста, який опинився на чолі російського парламенту після остаточної узурпації влади кримінальним угрупованням Путіна, є навіть план знищення НАТО. Спочатку він пропонує виключити з НАТО Сполучені Штати, а після цього можна було б "безболісно розпустити організацію в цілому".

Своїм божевіллям Наришкін сьогодні перевершив навіть хазяїна - Володимира Путіна, чия неадекватність три з гаком години демонструвалася журналістам на прес-конференції. Якщо говорити про справжню пухлину, про пухлину розуму - то її Наришкіну потрібно пошукати у себе самого. І після сьогоднішніх його ескапад я впевнений - він знайде. І зможе почати лікування, яке повинно привести насамперед до відставки всіх безумців з вищих посад в Росії.

Те, про що говорив Наришкін гості з Белграда - не просто слова. Це мрія російських кримінальників. Якщо Сполучені Штати вдалося б "виключити" з НАТО, якби реваншистам вдалося б посварити європейців і американців, війська Путіна сьогодні були б не тільки в Донецьку, Луганську, Сухумі або Тирасполі. Путінська орда сьогодні знищувала  б танковими гусеницями вулиці Києва, Риги, Таллінна, Вільнюса, Варшави. Путінські кораблі були б на рейді не тільки Севастополя, а й Констанци, і Одеси, і Котора, і Варни. Путін зробив би з Європою те, що не зміг зробити Гітлер. А так маленькому фюреру залишаються дрібні капості. Прикро!

Зрозуміло, чому Наришкін накинувся на НАТО саме на зустрічі зі спікером Народної скупщини Сербії. Це - реакція на приєднання до НАТО Чорногорії. Кремль позбувся останнього шансу каламутити воду на Адріатиці. Адріатичне море стало внутрішнім морем НАТО, тобто - озером безпеки. А так хотілося іншого розвитку подій.

Але Наришкін даремно скаржиться колезі з Сербії. Вся справа в тому, що заявку в НАТО, якою скористалася Чорногорія, подавала не ця країна, а Союзна держава Сербії і Чорногорії. Простіше кажучи - Сербія. І якщо в Белграді не користуються можливістю приєднатися до НАТО сьогодні, то це не означає, що Сербія не зробить цього завтра.

Це і буде її відповідь на "виключення американців".