Де відчути новорічну атмосферу: Афіша на 26 грудня – 1 січня

Журналісти Еспресо.TV дізналися, що цікавого відбудеться наступного тижня та найближчими вихідними

Ці вихідні та весь наступний тиждень перетворяться на казку для тих, хто вірить у дива. Найрізноманітніші столичні майданчики запрошують всіх охочих приєднатися до святкування. Програма порадує і дітей, і дорослих.

Різдвяна казка в сквері Небесної сотні

У суботу, 26 грудня, з 15:00 до 21:00 у сквері Небесної сотні (вул. Михайлівська, 24) відбудуться різдвяні святкування. Гостям пропонують гарячий глінтвейн, різдвяні солодощі та інші смаколики. У програмі заплановані виступи дітей з фолк-студії "Правиця", святкова музика та дива, долучитися до яких зможуть всі охочі. Тут, у самому сквері, всі зможуть підписати та надіслати листівку з привітанням для воїнів, які зараз перебувають на сході України.

Вартість: безкоштовно

Вікенд найкращої соціальної реклами 2015 року

У кінотеатрі "Кінопанорама" відбудеться триденний фестиваль, на якому покажуть найкращі ролики, створені цього року. Фестиваль триватиме 25, 26 та 27 грудня з 20:00 до 22:00.

Соціальна реклама шокує і змушує замислитися, збирає мільйони переглядів, допомагає вирішувати проблеми і рятує життя. Попри те, що сьогодні найбільше роликів виходить на армійську тематику, є інші проблеми, які також періодично висвітлюються. Це стосується енергоефективності, алкоголізму, тверезості за кермом, СНІДу і багатьох інших. 

У програмі - як нові ролики за 2015 рік, так і переможці найвідоміших рекламних фестивалів, присвячені боротьбі з палінням і зловживанням алкоголем, екології і охороні довкілля, безпеці на дорогах, толерантності, пропаганді здорового способу життя, боротьбі з СНІДом, протидії насильству в сім'ї і підтримці сімейних цінностей, проявам людяності і патріотизму. Сеанси відкриватимуть виступи українських рекламних експертів, а у фойє кінотеатру буде представлена краща друкарська соціальна реклама зі всього світу.

Вартість: 60 грн. 

Читайте також: Топ-5 найяскравіших українських соціальних роликів

Зимова казка на Співочому полі

26 та 27 грудня з 12:00 на Співочому полі працюватиме святковий ярмарок, на якому можна буде придбати різдвяні та новорічні подарунки. Але зробити корисну справу можна буде із естетичним задоволенням: тут експонуватимуться 9 масштабних новорічних композицій з LED-освітленням від кожного району Києва. Звичайно, буде тут і зелена красуня. Пригощати гостей будуть не тільки солодощами, а й різними смаколиками української та французької кухні.

Вартість: 30 гривень.

Новорічна ніч на Арт-заводі "Платформа"

Тих, хто ще роздумує, де зустріти Новий рік, запрошує арт-завод "Платформа". Тут святкування відбудеться нетривіально: організатори обіцяють мандаринові бої, олів'є салат-бар, нічну ковзанку і різні сюрпризи.

Вечірка відбудеться в приміщенні NY Loft нового формату на території арт-заводу. За напої та їжу відповідають резиденти фестивалю "Вулична їжа". Розпочнеться все 31 грудня о 22:00.

Вартість: 250 – 400 грн.

Зимова казка в Стародавньому Києві в парку "Київська Русь"

26-27 грудня з 10:00 до 18:00 у парку "Київська Русь" облаштують Резиденцію Діда Мороза, де можна буде не лише загадати бажання, а й насолодитися найрізноманітнішими старовинними новорічними розвагами. Тут влаштують виступ кінно-трюкового театру, бої, вогняне шоу та цікаві майстер-класи.

Серед іншого тут можна буде покататися на конях, скуштувати середньовічну кухню, подивитися та навіть приміряти старовинні костюми. Окремо працюватиме майданчик для дітей. 

Вартість: 150 грн.

"Зимова країна" на ВДНГ

У суботу, 26 грудня, розпочинає свою роботу "Зимова країна". Тут обіцяють найкращі забавки холодної пори року. На ВДНГ розмістили найбільшу ковзанку в Україні - 4 тис. кв. м - та височенні тюбінгові гірки - висотою 12 метрів.

Для дозвілля молодших гостей тут працює цілий павільйон "Гуляндія":  діти потрапляють в справжню казку, стають її авторами та героями. Працюватиме тут неймовірна резиденція Діда Мороза, величезний музей льодових скульптур і перший у Києві айс-бар, де все, навіть посуд, зроблено з льоду. Крім того, у "Зимовій країні" можна покататися на поні і лайках та зробити селфі зі справжніми північними оленями.

Вартість: 50 - 350 грн