Як активісти палили шини під Адміністрацією Порошенка. Фоторепортаж

Під Адміністрацією Порошенка активісти палили шини, вимагаючи зустрічі з президентом

Зранку близько півсотні активістів почали мітинг під Адміністрацією президента. Опівдні вони почали палити шини. На автівках, що приїхали під АП, були прапори "Автомайдану", проте згодом на офіційній сторінці руху у Facebook від мітингарів відхрестилися.

В свою чергу, колишній лідер організації Сергій Коба заявив, що в акції беруть участь активісти різних рухів "Автомайдану" зі всієї України.

Активісти наполягали на зустрічі із президентом України Петром Порошенком, щоб висловити йому свої вимоги, а саме: звільнення партнера Медведчука - Віталія Малікова з керівної посади в СБУ, проведення прозорого конкурсу на посаду генпрокурора та прозорого розслідування щодо ФСБшника Шевцова і людей, які лобіювали його призначення.

Окрім того, мітингарі вимагали звільнення патріотів, які зараз знаходяться у в'язницях. Близько другої силовики відтіснили мітингувальників та загасили вогнище.

Пізніше до АП підвезли чергову порцію шин, проте розпалити з них нове вогнище активістам не дозволили. Розпочалася сутичками мітингувальників із нацгвардійцями та бійцями батальйону "Київ-1". В результаті правоохоронці забрали шини та відтіснили активістів. Наразі під стінами АП залишаються близько двох десятків мітингувальників. Розходитися вони не збираються.