Що залишилось від розбомбленого Алеппо. Фоторепортаж

Сирійська урядова армія та союзники президента Башара Асада отримали контроль над усіма районами в Алеппо, які залишили військові сирійської опозиції внаслідок активних наступів, та близькі до повного контролю над містом

Сирійська армія та її союзники відтісняють військових опозиції все далі у східному Алеппо. Повідомляється, що територія, яку контролюють повстанці, уже скоро може бути повністю захоплена сирійськими військами.

Місцеві жителі повідомили, що урядові війська стратили десятки мирних жителів за можливі зв'язки із сирійською опозицією. Проте ця цифра поки що не може бути перевірена.

Як повідомили представники Сирійського центру з моніторингу за дотриманням прав людини, у східному Алеппо в результаті штурму, який продовжують урядові сирійські війська за підтримки союзників, загинули понад 60 мирних жителів.

Офіційний представник управління Верховного комісара ООН з прав людини Руперт Колвілл повідомив, що вояки Асада вбили в Алеппо вже 82 цивільних, включаючи 11 жінок і 13 дітей.

фото: REUTERS