У Києві готуються до військового параду на День Незалежності. Фоторепортаж

На злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу АВІАНТ пройшло третє спільне тренування зведених парадних розрахунків Збройних Сил України та інших силових структур

Усі вони братимуть участь у військовому параді з нагоди святкування 26-річниці Незалежності України, який відбудеться на Хрещатику 24 серпня, передає прес-служба Міністерства оборони.

В тренуваннях брали участь понад 4 тисячі військових. Особовий склад 21 парадного розрахунку до досконалості відточував рух та до автоматизму відпрацьовуючи свої дії.

"Всі ми патріотично налаштовані, добре підготовлені і зараз продемонструємо свій "майстер-клас", - зазначив командир взводу окремої бригади морської піхоти Дмитро.

У складі зведених підрозділів поруч із молодими військовослужбовцями пліч-о-пліч крокували досвідченні воїни, які виконували бойові завдання на сході України.

"Гордість переповнює, що мені випала честь бути учасником параду, стояти в строю поруч із легендарними військовими-учасниками АТО", - додав курсант на ім'я Антон.