9 нових кліпів, які варто подивитись. Radiohead, Depeche Mode та Lana Del Rеy

Музиканти із Stone Sour стали стриптизершами та режисерська робота Дейва Грола із Foo Fighters

Radiohead - "Lift"

Пісня "Ліфт" - одна із трьох композицій, які були записані для альбому "OK Computer" у 1997. Однак з’явились лише в 2017 році, коли гурт перевидав альбом "OKNOTOK Computer".

Режисером кліпу став Оскар Хадсон. У кліпі Том Йорк чотири хвилини їде у ліфті із двома сміттєвими пакетами. До ліфта заходять і виходять різні люди, однак вокаліст залишається на місці.

Stone Sour - "Rose Red Violent Blue"

Режисером відео став Раян Вальдез. У відео учасники гурту постають у ролі брутальних стриптизерш.

Пісня увійшла до нового альбому гурту Hydrograd, який вийшов у червні. Вже в кінці вересня Stone Sour поїде у світове турне не підтримку нового альбому. В Україну гурт поки їхати не планує, однак вже запланував концерти в Росії та Білорусі.

Lana Del Ray - "White Mustang"

Це відео відомої співачки за одну добу набрало 1,5 млн переглядів на Youtube та стало хітом соцмереж. Пісня увійшла в новий альбом співачки, який вона презентувала у липні цього року.

За сюжетом, у кліпі співачка закохується в довговолосого блондина. Однак судячи з кінцівки, їх історія закінчується не надто позитивно.

Depech Mode - "Cover Me"

Чорно-білий кліп зняв нідерландський режисер Антон Корбейн, який не вперше співпрацює з гуртом. Корбейн - автор обкладинки альбому "Spirit", який вийшов в березні цього року.

Головну роль в кліпі виконав фронтмен Depeche Modе Дейф Ґаан. У скафандрі він походив по вулицях Лос-Анджелеса, побув в невагомості у відкритому космосі та завершив ролик тим, що пішов у напрямку до моря.

Calvin Harris, Jessie Reyez - "Hard to Love"

Цей кліп - спільна робота відомого музиканта та діджея Келвіна Харріса та канадської співачки Джессі Реєз.

В кліпі Джессі гуляє по нічним містам різних європейських країн. Дівчина катається неа скейті, гуляє босоніж та робить фото на фоні Ейфелевої вежі. Келвін в кліпі не з’являється.

Композиція Hard to Love увійшла в новий альбом Келвіна Гарріса "Funk Wav Bounces Vol. 1". Реліз платівки відбувся в червні. Вона стала п’ятою в кар'єрі музиканта. 

Лише за 6 днів кліп набрав майже 6 мільйонів переглядів на YouTube.

Beck Up - "All Night"

У кліпі Beck показав, як має виглядати справжня крута вечірка. За сюжетом відео, на тусовку вривається дівчина в обладунках, яка виносить звідти на руках свого бойфренда.

Ця пісня ще до виходу кліпу стала досить відомою: вона входить у саундтрек гри FIFA 17 і з’являлась в рекламі годинників Fossil. Композиція увійде в новий альбом музиканта, реліз якого заплановано на 13 жовтня.

Foo Fighters - "The Sky Is A Neighborhood"

Відео для гурту зняв фронтмен Дейв Грол. У кліпі Foo Fighters грають під зоряним небом на даху дерев'яного будиночка. Вони грають роль прибульців, які приземлились на дах.

В хатинці до сну готуються дві дівчинки - доньки Грола Вайолет і Харпер. Згодом у музикантів починають світитись очі.

Пісня "TheSky Is A Neighborhood" увійде в новий альбом гурту "Concrete and Gold", який вже невдовзі опублікує гурт.

St. Vincent - "New York"

У відео співачка Енні Кларк, яка виступає під псевдонімом St. Vincent, позує в різноманітних образах. То дівчина сидить разом із лебедем на дивані, то співає у великому роті поруч із гімнастками.

Якогось певного сюжету в кліпі немає, але через незвичайну постановку та багато різних декорацій, він досить динамічний та яскравий. Режисер кліпу - американець Алекс Да Корте.

Killers - "Run For Cover"

У кліпі розповідається про сварку двох закоханих. Дівчина намагається втекти від хлопця, який її переслідує на автор по нічній дорозі. В кінці хлопець збиває дівчину та підпалює машину.

Пісня "Run For Cover" - другий сингл з нового альбоум гурту "Wonderful Wonderful". Реліз платівки запланований на 22 вересня 2017 року. Після чого гурт вирушить у турне.