5 нових музичних альбомів, які стануть хітовими

Свої нові альбоми в листопаді вже презентували Maroon 5, Sam Smith та Kygo. На черзі несподіваний різдвяний альбом Sia та "Utopia" від Björk

Maroon 5 "Red Pill Blues"

Дата виходу: 3 листопада

Для того, аби записати останній альбом “Red Pill Blues”, Maroon 5 збільшили свій склад аж до 7 людей (бо ж вони рок-гурт і можуть собі таке дозволити). У цьому альбомі майже усі композиції підточені під радійне звучання: музика у стилі поп- та фанк-року легка, приспіви майже одразу “зависають” у голові. Щоправда, у деяких композиціях відчувається, що гурт Maroon 5 уже не зовсім “той”.

Щоб хоч якось розбавити радіоформат, у альбом додали 11-хвилинний трек «Closure», який більше скидається на джем музикантів (бо, знову ж таки, можуть собі дозволити).

Скачати або слухати Maroon 5 Red Pill Blues на Android.

Скачати або слухати Maroon 5 Red Pill Blues на iOS.

Sam Smith "The Thrill of It All"

Дата виходу: 3 листопада

"The Thrill of It All" - це вже другий альбом Сема Сміта. Він, як і перший альбом, дуже проникливий та ніжний. У ньому поєднуються три різних жанри: поп доповнюють нотки соулу та R&B-ритми. Усього до альбому увыйшло 14 композицій.

Та найбільший інтерес у випущеному альбомі викликає пісня під назвою “Midnight Train”. Навколо неї гуляють розмови про те, що вона занадто схожа з усім відомою піснею "Creep" гурту Radiohead. Хоча в одному з інтерв'ю Сем зізнавався, що нічого не знає про Тома Йорка, який є фронтменом останніх, та його творчість.

Скачати або слухати Sam Smith The Thrill of It All на Android.

Скачати або слухати Sam Smith The Thrill of It All на iOS.

Kygo "Kids in Love"

Дата виходу: 3 листопада

Кілька днів тому свій новий альбом презентував і норвежець Kygo. Півтора місяці тому діджей заінтригував міні-релізом “Stargazing”, і вже у листопаді представив повноформатний альбом. Його назвав “Kids in Love”.

В альбом входить 12 композицій, над деякими він працював із гуртом OneRepublic, співаком Джоном Ньюманом, а також із Джейсоном Вокером та Селеною Гомес. Відрізнити новий альбом Kygo так само легко, як і раніше: виконавець досі створює композиції у власному стилі.

Скачати або слухати Kygo Kids in Love на Android.

Скачати або слухати Kygo Kids in Love на iOS.

Читайте також: 5 українських виконавців, чия музика може "вкласти на лопатки" іноземні гурти

Sia "Everyday is Christmas"

Дата виходу: 17 листопада

"Everyday is Christmas" – це перший святковий альбом від Sia. У ньому вмістилися 10 затишних пісень у класичному різдвяному стилі із поєднанням незвичайного вокалу співачки. Одну з них вже можна оцінити: 30 жовтня вийшов сингл під назвою “Santa's Coming For Us”.

Настрій і справді різдвяний: одразу виникає бажання поставити в квартирі ялинку, приготувати чогось смачненького й чекати приходу новорічних свят із подарунками. 

Björk "Utopia"

Дата виходу: 24 листопада

Альбом "Utopia" Björk є одним із найочікуваніших цієї осені. Сама Björk розповідає, новий альбом - це "розповідь про пошук утопії і про те, що значить бути закоханим. Проводити час разом із дорогою тобі людиною, насолоджуватися нею на всіх рівнях — хіба це не утопія? Я маю на увазі, що це реально. Це коли сни стають реальністю”.

Реліз альбому запланували на 24 листопада, тому залишається лише сподіватись, що цей альбом і правда змусить повірити, що ідеальний світ ховається у близькій людині.