Діамантова білизна за $2 млн, чудернацькі бра та найбільший подіум. Фоторепортаж з Victoria's Secret Show

20 листопада у Шанхаї пройшла одна з головних подій світу моди — показ нової колекції білизни від Victoria's Secret

Блискучий щорічний показ Victoria's Secret вперше пройшов у Китаї. І хоч декілька "янголів" і зірок взяти участь у шоу так і не змогли, менш феєричним показ нової колекції білизни не став.

"Янголи" Victoria's Secret презентували 88 різноманітних образів. 38 моделей білизни були із крилами: їх створив креативний директор Balmain Олів'є Рустен. Саме його секція і відкривала цьогорічний показ.

Після крил Рустена була секція "Порцеляновий янгол", у якій головними були середземноморські мотиви із біло-синьою гамою кольорів осторова Санторіні. Наступна секція під назвою "Зимова казка" була наповнена атмосферою прийдешніх різдвяних свят й натхненна Лапландією й елементами Різдва.

Після них на подіум вийшли моделі у стрітстайл-вбранні: так вони представили білизну іншої секції "Нація міленіуму". За ними показувати незвичайну білизну вийшли "янголи" у туніках і аксесуарах давньогрецьких божеств.

Наступними на подіум вийшли моделі останньої лінії Nomadic Adventure, яка символізувала подорожі Африкою та Бразилією.

Головною прикрасою нової колекції Victoria's Secret стало Champagne Nights Fantasy Bra. Цей комплект зроблений із жовтого золота і обшитий сапфірами та діамантами. Його вартість - $2 млн. Головний костюм показу представила 27-річна модель Лаїс Рібейро.

Разом із нею подіумом Victoria's Secret пройшли також Алессандра Амбросіо, Адріана Ліма, Лілі Олдрідж та інші. Разом із ними на шоу могла б бути українка Дар'я Хлистун, та дівчині не відкрили візу до Китаю.

У шоу взяла участь і модель Белла Хадід. На відміну від її старшої сестри Джіджі, яка теж не отримала дозвіл приїхати до Китаю.

Шоу не обійшлося і без конфузів: під час показу впала модель Мінг Сі, та її колеги допомогли їх піднятися.

Показ відбувався під музику Гаррі Стайлза, Мігеля, Джейн Чжан і Леслі Одома-молодшого, а арена Mercedez-Benz надала подіум, який став найбільшим за 22 роки шоу.

 

Фото: REUTERS